Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo słabe zdjęcie do oceny ale jak na filmiku troszkę sterczy, to może być chłopakJak myślicie?
Jak myślicie?
Zobacz załącznik 1657661
Hej dziewczyny jak myślicie kto to ? Doktor na 1 prenatalnych obstawiała dziewczynkę, teraz 16tc na zdjęciu mówi, że może być chłopiec ale również dziewczynka tylko z opuchniętymi wargami. Za 3 tyg wizyta ale ciężko wytrzymać, jak sądzicie ?
Z takiego zdjęcia nic Ci nie powiem. Ja się opieram na nub. Przykłady:
Zobacz załącznik 1657680
Zobacz załącznik 1657681
Hmm.. ja bym obstawiała dziewczynkę ale może to dlatego, że na USG w 16 tyg zobaczyłam u swojego synka już takiego "pokaźnego" siusiakaZobacz załącznik 1657661
Hej dziewczyny jak myślicie kto to ? Doktor na 1 prenatalnych obstawiała dziewczynkę, teraz 16tc na zdjęciu mówi, że może być chłopiec ale również dziewczynka tylko z opuchniętymi wargami. Za 3 tyg wizyta ale ciężko wytrzymać, jak sądzicie ?