reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka?

Jak myślicie?

Załączniki

• 20240826_143053.jpg
    20240826_143053.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 350
reklama
Messenger_creation_39401D88-2207-4CF6-ADE8-27EE19EF0A29.png

Hej dziewczyny jak myślicie kto to ? Doktor na 1 prenatalnych obstawiała dziewczynkę, teraz 16tc na zdjęciu mówi, że może być chłopiec ale również dziewczynka tylko z opuchniętymi wargami. Za 3 tyg wizyta ale ciężko wytrzymać, jak sądzicie ? 😀

Zobacz załącznik 1657661
Hej dziewczyny jak myślicie kto to ? Doktor na 1 prenatalnych obstawiała dziewczynkę, teraz 16tc na zdjęciu mówi, że może być chłopiec ale również dziewczynka tylko z opuchniętymi wargami. Za 3 tyg wizyta ale ciężko wytrzymać, jak sądzicie ? 😀

Z takiego zdjęcia nic Ci nie powiem. Ja się opieram na nub. Przykłady:

1.JPG

2.JPG

Zobacz załącznik 1657661
Hmm.. ja bym obstawiała dziewczynkę ale może to dlatego, że na USG w 16 tyg zobaczyłam u swojego synka już takiego "pokaźnego" siusiaka 😂
No ale lekarzem nie jestem, to moja pierwsza ciąża więc mogę tylko zgadywać 🤷‍♀️😁

reklama
reklama
Do góry