reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chłopiec czy dziewczynka?

chłopiec czy dziewczynka?

• bliźnięta - chłopcy ; )

Głosów: 0 0,0%
  • bliźnięta - dziewczynki ; )

• bliźnięta - parka ; )

• Wszystkich głosujących
    71
No trochę ankieta jest nieścisła (np. Weronikaa ma zagłosowane na chłopca a Kalia76 na dziewczynkę :-D:-D:-D:-D

no i dużo zagłosowało dziewczyn z obcych forów (nie wiem zresztą dlaczego, ale pewnie dlatego, że niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem...:dry::dry::dry:)

Najbardziej wiarygodną będzie jednak lista marcowych dzieciaczków (a tam na razie dziewczynki górą):-)

reklama
No trochę ankieta jest nieścisła (np. Weronikaa ma zagłosowane na chłopca a Kalia76 na dziewczynkę :-D:-D:-D:-)

Ninja - wiem że przy mnie jest błąd, pisałam kiedyś do moderatorki (jak jeszcze Was nie było) i poprawiła mi na dziewczynkę ale niestety nie dała rady zmienić i widnieje jako że głosowałam na chłopca (ale faktycznie mój głos jest poprawiony) :-)

No wlasnie mrowa troszke sie zaskoczylam, ze jest jeszcze jeden Konradzik. Ale milo, ze nie tylko mnie sie to imie spodobalo. Niespodzianka byla niezla - w trakcie porodu, jak juz glowka byla prawie na wierzchu krzyczalam "Matylda wylaz, bo mama juz nie ma sily". No i z Matyldy wyszedl Konradzik. Dobrze, ze bylismy przygotowani na te ewentualnosc. Imiona byly wybrane zarowno dla juniora, jak i dla juniorki.

reklama
Niekat, Ninja podzielcie się proszę swoją wiedzą :-) Wiem że to nie ten wątek, ale bardzo bym się chciała dowiedzieć na przyszłość (chociaż mój mąż to mówi że on by mógł mieć nawet 4 córki)

Do góry