telma78
Entuzjast(k)a
Kurcze a mój ślubny w pierwszej ciązy był 100% pewien,że będzie dziewuszka i w ogóle nie chciał suchać ja wszyscy mówili, że "nie wyglądam na dziewczynkę"-(a tak w ogóle to któraś z Was wie jak to się wygląda "na dziewczynkę":-)????). Lekarz to już się z niego śmiał jak go widział, bo mała bardzo długo nie chciała się ujawnić, dopiero gdzieś około 27 tyg.
Kiedy powiedział,że jest panienka, mój mąż tylko uśmiechnął się jak szelma i powiedział:"A nie mówiłem'?
Teraz od pierwszej wizyty u lekarza twierdzi,że jest chłopak... no zobaczymy..
To jest taki człowiek, że co będzie to mój mężulek będzie się cieszył,ale jestem ciekawa jego miny kiedy lekarz powie:dziewczynka:-):-):-)!
Ja powiem szczerze,że bym sie bardzo ucieszyła z drugiej dziewuszki, bo wiecie co cały czas się zastanawiam czy jeżeli będę miała synka, to będę wiedziała jak go wychowywać ,w ogóle jak się z nim bawić! Kurcze z dziewczynką to takie bardzo naturalne, no te lalki, spinki, sukienki i takie tematy...
Kiedy powiedział,że jest panienka, mój mąż tylko uśmiechnął się jak szelma i powiedział:"A nie mówiłem'?
Teraz od pierwszej wizyty u lekarza twierdzi,że jest chłopak... no zobaczymy..
To jest taki człowiek, że co będzie to mój mężulek będzie się cieszył,ale jestem ciekawa jego miny kiedy lekarz powie:dziewczynka:-):-):-)!
Ja powiem szczerze,że bym sie bardzo ucieszyła z drugiej dziewuszki, bo wiecie co cały czas się zastanawiam czy jeżeli będę miała synka, to będę wiedziała jak go wychowywać ,w ogóle jak się z nim bawić! Kurcze z dziewczynką to takie bardzo naturalne, no te lalki, spinki, sukienki i takie tematy...