reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopiec czy dziewczynka? lista naszych dzidziolków!

DZIEKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK SIE CIESZĘ!!! ZWŁASZCZA ZE TO DOPIERO 19 TYDZ. ZACZELISMY, I LEKARZ W SUMIE MOWIŁ, ZE NIE WIADOMO CZY JUZ TAK SZYBKO BEDZIE WIDAC, A I KOPNIAKÓW JESZCZE NIE MA, BO MAŁY MA DUŻO MIEJSCA DO 'PŁYWANIA" I FIKA, KRĘCI SIĘ STRASZNIE! :) :) :) :)

reklama
Miśka gratuluje :laugh: :laugh: :laugh:
Jak tak będzie to stwożymy drużyne piłkarską!!!!

A jak będą same chłopaki??????????

MAMAOSKA! z chłopakami podobno mniejszy problem jak to mówi mój teśc :D A I TOBIE GRATULUJĘ, JAKO PIERWSZEJ! :D
A drużyna pilkarska dobry pomysł! myśle, że i tak pozniej sie to wyrówna :) ( co do dziewczynek) :laugh:

Witam wszystkich!
Byłam w sobote na usg 3d w 20 tygodniu ciąży. I my już wiemy że bedzie chłopczyk. Widać było dokładnie! chociaż na poczatku mały wstydzioszek nóżki trzymał razem i za nic nie chciał pokazać co jest pomiędzy nimi. Pan doktor pomasował trochę brzuszek i malutki pokazał co tam ma :). Bedziemy mieli synka! Buziulka wyszła w 3d ładnie, ale Pan doktor powiedzilał, że gdybysmy przyszli troszke później, tak około 26 tygodnia do 30 to buzia byłaby jeszcze ładnejsza. No i teraz zastanawiamy się, czy dać mu na imię Michałek czy Krzysio?

NikaMD !! Wielkie Gratulacje!! Fakt masz problem z wyborem bo oba ładne!
Coś bardzo męski ten wrzesień. Mam nadzieję, że u mnie choć jedna dziewczynka....

MIśka i NikaMD gratulację synków. To chyba znaczy ze chyba rok chłopców sie szykuje. Zobaczymy u kogo bedzie pierwsza dziewuszka  ;D

Dziękuję bardzo! I też gratuluję Miśce i Mamaośce synów. Rzeczywiście jak na razie same chłopaczki, teraz czekamy na dziewczynki :).

Lista się zwiększyła:

Mamaoska i jej synek
Miśka i jej synek
ja-NikaMD i mój synek

reklama
Do góry