reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Dzięki za uwagę już zmieniłamU mnie w rankingu jest pomyleczka, bo będzie chłopczyk
Megi86
Musisz Kochana jeszcze raz zweryfikowac liste, bo tam sa jeszcze pomyleczki np. Olusiaczek i MoniqeDzięki za uwagę już zmieniłam
Justyna_maj2017
Jakiś chochlik musiał mi tam grasowac a tak serio to robiłam pierwsza listę w pracy przed wyjściem to musiałam być myślami gdzie indziejMusisz Kochana jeszcze raz zweryfikowac liste, bo tam sa jeszcze pomyleczki [emoji14] np. Olusiaczek i Moniqe
Błędy poprawione. Chłopcy ewidentnie górą, ale nie wszystkie dziewczyny się jeszcze zgłosiły
Megi86
Jakiś chochlik musiał mi tam grasowac a tak serio to robiłam pierwsza listę w pracy przed wyjściem to musiałam być myślami gdzie indziej
Błędy poprawione. Chłopcy ewidentnie górą, ale nie wszystkie dziewczyny się jeszcze zgłosiły
Heh U mnie chyyyba Dziewczynka, ale poczekajmy z tym do 02.10.
Justyna_maj2017
Wpisze, a najwyżej później się zmieniHeh U mnie chyyyba Dziewczynka, ale poczekajmy z tym do 02.10.
karolina921
Jeju ile chłopców [emoji16] a jak chodziłam z dziewczynami w ciąży to same kobitki się rodziły. Chłopców było maks po dwóch na oddziale z tego co pamiętam
Teraz może na porodówkach będzie boom siusiaków w końcu [emoji1]
reklama
Megi86
Jeju ile chłopców [emoji16] a jak chodziłam z dziewczynami w ciąży to same kobitki się rodziły. Chłopców było maks po dwóch na oddziale z tego co pamiętam
Zawsze tak jest, bo jak wczesniej napisalam rodzi sie wiecej chlopcow Niekoniecznie w danym dniu na danym oddziale, ale ogolnie w Polsce i taka tendencja jest tez w calej Europie Dopiero w starszych grupach wieku dochodzi do zrownania ilosci kobiet i mezczyzn (40-50 lat), a w jeszcze starszych grupach wieku - 65 i wiecej lat - jest juz ewidentna przewaga kobiet nad liczba mezczyzn (spowodowana tzw. nadumieralnoscia mezczyzn)
Ostatnia edycja:
Podziel się: