reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

reklama
No to mnie wyszło na 24% chłopiec i 76% dziewuszka. No i wczoraj się potwierdziła panienka na USG. Doktor stwierdził, że jest "szczelina" i nie ma mowy o pomyłce.

A co do kalendarza, to mnie wyszła data porodu wg. miesiączki 30 kwietnia!!! Masakra jakaś. Wczoraj na USG doktor też mnie trochę przyspieszył i wpisał 31 maja, ale z ewentualnością przeniesienia na 1-2 czerwca. :-D

Ale bidulka by miała kiepsko, bo jeden prezent:-( . Znam ten ból bo ja mam imieniny z urodzinami dzień po dniu. Wcale nie jest fajnie.

a ja w ten sam dzień im i ur, bo miałam być chłopcem - Michałem i mama nie miała imienia dla dziewczynki, więc padło na imię z kalendarza;-) (a Marian nie mogłam być, bo też było w kalendarzu...)

Dzagud
Wielkie gratki raz jeszcze!!!!

A co do podwójnej okazji to coś na ten temat wiem :baffled: Imieninki mam w Wigilię :-(

Efilo imienniczko, znam ten ból :tak: Dodatkowo urodziny mam w połowie stycznia - właściwie wszyscy idą na łatwiznę i "przy okazji" składają życzenia w Święta. O prezencie nie ma mowy... :-(
Dlatego nasz Piotruś nie będzie miał imienin w czerwcu (bo te popularne są 29) tylko wybierzemy mu inną datę :tak:

Esia - mam ten sam problem. Z urodzinami też - ja mam w listopadzie :-D Dobrze że dzień dziecka nie był w grudniu :laugh2:

reklama
A ja mam urodziny od razu po walentynkach.
Ale niechby tylko mój M spróbował połączyć te dwa święta :wściekła/y: to kiepsko bym go widziała i on całe szczęście chyba zdaje sobie z tego sprawę :laugh2:

Do góry