- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie,moj lekarz nie chce mi powiedziec co miec bede;/ chodze prywatnie ale on nie powie i juz ;/
M
Mona6061
Gość
Jak nie powie i już?! przecież powinien,to tylko zależy czy Ty chcesz wiedzieć sama czy nie a nie jakieś jego "widzi misie"...jakiś dziwny lekarz!
gabires
Fanka BB :)
Niekoniecznie dziwny. W moim szpitalu była sytuacja, że gin. powiedział kobiecie, że ma w brzuchu chłopca i tak powtarzał całą ciążę aż urodziła się dziewczynka i kobieta stwierdziła, że ona nie chce córeczki bo miała mieć chłopca i koniec! Mnóstwo problemów i nieprzyjamności. Mieli skarżyć lekarza, nie wiem jak się skończyło ale ja bym na miejscu tego lekarza już nigdy nie informowała w obawie przed pomyłką bo pewności na 100% nie ma aż do urodzenia.
Nina6x
Ja myślę że jeśli lekarz pomyli się w sprawie płci to żadna tragedia, wiadomo że każdy się jakoś nastawi na chłopczyka czy dziewczynkę ale żeby od razu skarżyć lekarza...:/ ważne żeby było zdrowe.A pomyłki zdarzają się w końcu jesteśmy tylko ludźmi
Też tak uważam, nic nie jest ważniejsze od zdrowia maluszka! Nieważna płeć. Ja do końca ciąży miałam być chłopcem. Tata wchodząc na porodówkę dowiedział się, że jest córa i wcale nie narzekał Od tamtej pory zawsze byłam córeczką tatusia.
gabires
Ale co człowiek to inna reakcja więc skoro matka tak zareagowała to nie dziwię się późniejszej postawie gin. To, że u większości kobiet taka "niespodzianka" nie spowodowałaby traumy nie znaczy, że u pewnej jednej matki też nie. Kobiety odrzucają swoje dzieci z bardziej błachych powodów niż płeć, czyż nie?
MAliwina jeśli koniecznie chcesz wiedzieć to poprostu idź na usg do innego lekarza i spytaj.
MAliwina jeśli koniecznie chcesz wiedzieć to poprostu idź na usg do innego lekarza i spytaj.
emiliab
Jeżeli chodzi o płeć, to dowiem się 26 maja na usg połówkowym. "Czuję" chłopaka, chociaż marzy mi się dziewczynka. Moi panowie chcieliby oczywiście faceta, ale dziewczyna"też może być". Zobaczymy
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
A ja 26 maja dowiem się czy przypuszczenia Pani doktor w sprawie obecności w mym brzuchu małego samca okażą się się prawdą
Ja to jednak się tak trochę łudzę,że będzie dziewczynka,ale tak samo uważam że najważniejsze żeby było zdrowe!! :-)
Ja to jednak się tak trochę łudzę,że będzie dziewczynka,ale tak samo uważam że najważniejsze żeby było zdrowe!! :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: