reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przejrzałam tak na szybko cały wątek i oto co znalazłam:

chłopak

Beata10
sugar_and_spice
stripMYmind
ulisia
Nina6x
Magdzik20
nice-girl
dagisu
concita85
Kahaaa
juaska
emilab
ryba30
natusa1988
inessia85
Aniulek84
Madziol
winkamal
onesmile
ivette73
Ammy?

dziewczynka

DZIULKA78
coffee
Aniolek2310
frogg?
moriam
Magda76
Karen
rykiavik
Mona6061
piotruś2001
mellisa?
Penelopa
monze
SylwiaZG
daaa?
joanna0984
iwcia1234
monia140190
asiorek82?
Antikleja

Ze znakami zapytania są dziewczyny, które nie były na 100% pewne.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie ma Was dlatego, że chciałam wyszukać tylko te z nas, których jeszcze nie ma na liście na stronie wcześniejszej.

A to przypadkiem, bo już miałam dość gapienia się w monitor i Ciebie nie wychwyciłam, że się powtórzyłaś. Już zmieniłam.
Jak ktoś ma czas i ochotę to może teraz te dwie listy połączyć.

Jeszcze ja... 02.10. Monika 20 lat- Dziewczynka Wiktoria - jutro usg dla potwierdzenia, jeśli będzie jednak chłopczyk- dam znać ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry