reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Nie obraź się ale na tą chwilę to wróżenie z fusów....8+5
Jak myślicie czy
Na tym etapie ciąży nikt , nawet lekarz nie jest w stanie Ci stwierdzić płci...
Poczekaj jeszcze kilka tygodni i wszystkiego się dowiesz .
Ps. Mi lekarz w 11+3 powiedział że na 70 % dziewczynka , w 17 tygodniu dzidziusiowi taki pisiorek urósł ze juz nie było wątpliwości
Papillonek1980
Najwcześniejsze zgadywanki są od 12 tygodnia. To tzw. nub theory. Wrzuć w gogle, będą zdjęcia jak odróżnić chłopca od dziewczynki? Najlepiej sprawdzać po 13 tygodniu, bo w 12 czasem nub jest płaski, a potem się podnosi. Mój synek tak oszukał lekarza medycyny płodowej z certyfikatem. Miał być dziewczynką w 12 i 22 tygodniu. A czasami chłopcem. Zależy jaki lekarz badał.
Coffe18
czemu usunelas swoje oryginalne pytanie i zdjecie z usg (8+3 ) gdzie pytałaś nas czy to chłopiec czy dziewczynka ?Macie córkę czy synów kiedy poznaliście płeć ?
W 80% mam dziewczynkę a poznałam na pierwszych prenatalnych, 18 października mam wizytę to lekarz mi potwierdzi na 100%Macie córkę czy synów kiedy poznaliście płeć ?
Chce_byc_mama_wielu
Moj lekarz niby był pewny chłopca w 12 tyg. Wedlug tego wyrostka. W 15 tyg lekarz, nie widzial penisa. Teraz czekam za tydzien na wizyte i na polowkowe, to bedzie 19 i 21 tydz moze sie juz dowiem, o ile maluch będzie współpracował.Najwcześniejsze zgadywanki są od 12 tygodnia. To tzw. nub theory. Wrzuć w gogle, będą zdjęcia jak odróżnić chłopca od dziewczynki? Najlepiej sprawdzać po 13 tygodniu, bo w 12 czasem nub jest płaski, a potem się podnosi. Mój synek tak oszukał lekarza medycyny płodowej z certyfikatem. Miał być dziewczynką w 12 i 22 tygodniu. A czasami chłopcem. Zależy jaki lekarz badał.
reklama