reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcemy chłopca czy dziewczynkę??? :)))))

Czy podany ‘kalkulator’ płci w twoim przypadku działa???

• tak

Głosów: 40 40,4%
  • nie

Głosów: 59 59,6%

• Wszystkich głosujących
    99
reklama
U mnie się dwa razy nie sprawdziło. Synek podobno jest dziewczynką a moja nienarodzona córcia (3 lekarzy nie ma żadnych wątpliwości że to dziewczynka) ma być chłopcem. Ale ewidentnie jest napisane że chodzi o Chinkę, a ja Chinką nie jestem :-p

To pierwszy z tego typu kalendarzy,który wróży mi chłopca. Pozostałe dwa mówiły o dziewczynce ;)

U mnie się też nie zgadza. Według kalendarza chłopak. A wypisz wymaluj - jest córeczka! Cóż, wiadomo - made in China.:-D

niestety nie zgadza sie- Klaudia powinna byc chlopcem...no a teraz wyszlo, ze tez chlopiec...zobaczymy za 2 tyg:confused2:bo mam nadzieje, ze juz sie dowiemy podczas usg:happy:

Według tego kalendarza będzie to dziewczynka ;p Nie mam nic przeciwko ;) Ale oczywiście wiadomo,że nie ma co wierzyć w takie bzdury ;)
W poniedziałek na badaniu się okaże :)

Mi wyszła dziewczynka, a co będzie to jeszcze nie wiem :sorry:

Tylko zastanawia mnie jedno... dlaczego tam napisało, że chinka mająca 23 lata jak ja miałam 24 jak doszło do zapłodnienia :confused2:

Ja w książce "Chłopiec czy dziewczynka" przeczytałam, że w kalendarzu chińskim do wieku dodaje się 9 miesiący, bo w chinach wiek się liczy od dnia poczęcia a nie narodzin, a tutaj mi odjęło :confused2:

reklama
Do góry