reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

cdlamp7gu.jpg

immagine50yt.jpg

716s3032knr27yl.jpg

a ta ostatnia lampa kosztuje ok 1tys zł, ale jakoś mnie nie zachwyca

5d20b8614f9243ff4f949ee385e418.jpg

reklama
mam nadzieję, że tym razem trafiłam i nie będzie wstydu
maputo.jpg

04maputo.jpg

25maputp.jpg

mozambique21.jpg

39772909.MaputoBeachSmall.jpg

Teraz zamawiam fotkę waszej ulubionej potrawy

w tym garnku gotuje się rewelacyjna zupa z łososia ;D zupa była tak pyszna, że nie zdązyłam zrobić fotki :laugh:

p11502651hv.jpg

moja ulubiona paella

paella6fo.jpg

no i cannelonii ze szpinakiem rewelka

sncannelloniricotta3aj.jpg

a póżniej wkleje zdjęcie mojego dzisiejszego obiadku :)

pizza
pizza.jpg

wszystko co ma cokolwiek wspólnego z kuchnią azjatycką i/lub ryżem
kurczak_w_imbirze_z_warzywami.jpg

kurze nóżki
chrupiace_nozki.jpg

Temat podtrzymuję

Tunia zaintrygowała mnie ta paella
poczytałam i wiem, że jest to hiszpańska potrawa - ale w necie jest tyle różnych przepisów ::)
i nie wiem, który wg Ciebie jest najlepszy, głownie opisują, że podstawą jest kurczak i wołowina ale na wielu zdjęciach widzę też krewetki :) a to mi się baaardzo podoba
możesz napisać mi jaki skład Ty lubisz najbardziej ? :)

reklama
jansne, ja lubie kazda :) a ta na zdjeciu very good, ma podsmazone kawałki piersi z kurczaka, fasola czerwona, papryka, kreweciaki i pietrucha

Do góry