reklama
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:o korekcie biustu ?
;D ehe
no to ja tyż,
ale bez plastiku,
i to na serio
wyciąć nadmiar skóry po dojeniu i jak dla mnie git, powaznie mam, KOLOSALNE kompleksy na pkt moich "Śnieżek" (tak to coś nazywa mój wyrozumiały kochany czasami tępy małż)
ale bez plastiku,
i to na serio
wyciąć nadmiar skóry po dojeniu i jak dla mnie git, powaznie mam, KOLOSALNE kompleksy na pkt moich "Śnieżek" (tak to coś nazywa mój wyrozumiały kochany czasami tępy małż)
miyu
Fanka BB :)
skąd ja to znam ;D;D;DGosiczka pisze:Mnie by się trochę silikonu przydało, bo po karmieniu mam dwa naleśniki zamiast piersi
M
Melanie
Gość
weźcie mnie nie straszcie, bo zaraz pobudze sobie laktacje inie przestane Pariskę karmić aż do jej 18stki :
nawiązując do wątku
ciekawe czy wasze naleśniki są faktycznie takie nie fajne
chce zobaczyć ;D
nawiązując do wątku
ciekawe czy wasze naleśniki są faktycznie takie nie fajne
chce zobaczyć ;D
melanie, się nie stresuj, z twoją kondycją fizyczną i smozaparciem nalesniki ci nie groźne
chodź mała spać,
, osobno ofkors ;D żadnych podtekstów, chciaż namiot Blanuśki i jej siadanie pstrykanie itd... ;D
chętnie bym podzieliła z nią namiocik, taki jak twój sprzed szpitala " okupacja porodówki", żeby zobaczyć blankę w akcji ;D
ja już czuję że coś mi się dziś konkretnego przyśni
buziaki w wasze niezmordowane czółka :-* :-* :-* :-* :-*
chodź mała spać,
chętnie bym podzieliła z nią namiocik, taki jak twój sprzed szpitala " okupacja porodówki", żeby zobaczyć blankę w akcji ;D
ja już czuję że coś mi się dziś konkretnego przyśni
buziaki w wasze niezmordowane czółka :-* :-* :-* :-* :-*
miyu
Fanka BB :)
www.pokazcycki.pl ;D do wyboru do koloru 
reklama
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:melanie, się nie stresuj, z twoją kondycją fizyczną i smozaparciem nalesniki ci nie groźne
obiecujesz ??? ??? ???
dobranoc po raz 3 - jesuuuuu jestem psychicznie uzależniona od forum
i fizycznie od laptopa :
Joanka to idziemy spać - osobno a jednak razem ;D ;D ;D ;D
miyu ty tez chodź
Podziel się: