reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

Z.A.J.E.B.I.S.T.A CHATKa, NIE? kupię sobie jak mi mąż da kieszonkowe na waciki ;D

A teraz dla mnie jakaś rezydencja, ale z Beverly Hills

reklama
no to ja tyż,
ale bez plastiku,
i to na serio
wyciąć nadmiar skóry po dojeniu i jak dla mnie git, powaznie mam, KOLOSALNE kompleksy na pkt moich "Śnieżek" (tak to coś nazywa mój wyrozumiały kochany czasami tępy małż)

weźcie mnie nie straszcie, bo zaraz pobudze sobie laktacje inie przestane Pariskę karmić aż do jej 18stki ::)

nawiązując do wątku
ciekawe czy wasze naleśniki są faktycznie takie nie fajne

chce zobaczyć
;D

melanie, się nie stresuj, z twoją kondycją fizyczną i smozaparciem nalesniki ci nie groźne

chodź mała spać, ;) , osobno ofkors ;D żadnych podtekstów, chciaż namiot Blanuśki i jej siadanie pstrykanie itd... ;D
chętnie bym podzieliła z nią namiocik, taki jak twój sprzed szpitala " okupacja porodówki", żeby zobaczyć blankę w akcji ;D
ja już czuję że coś mi się dziś konkretnego przyśni
buziaki w wasze niezmordowane czółka :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Joanka pisze:
melanie, się nie stresuj, z twoją kondycją fizyczną i smozaparciem nalesniki ci nie groźne

obiecujesz ??? ??? ???

dobranoc po raz 3 - jesuuuuu jestem psychicznie uzależniona od forum :( :( :(
i fizycznie od laptopa ::)

Joanka to idziemy spać - osobno a jednak razem ;D ;D ;D ;D

miyu
ty tez chodź ;)

Do góry