reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

reklama
Uuuu, Joanka, to problem będzie. Będę musiała zrobić zdjęcie zdjęcia - bo skanera brak.

Ale to później, bo teraz jestewm u rodziców i nie mam aparatu ;D

Na życzenie Joanki - ja z lat młodzieńczych (chyba z 20 wtedy miałam) ;D

A ja bym zobaczyła aktualną miss świata.

Joanka to ja na moich pierwszych koloniach ;D

p1090039uniecie1ik.jpg

no Melanie, tatusia paris chyba jeszcze wtedy z aaratem nie było a tu fotka pierwsza klasa.
Mój Piotrek chciał zrobić retusz zdjęć któe wam dzisiaj wkleiłam, pousuwać zagięcia, zadrapania, kropki, a ja uważam że cały urok starych zdjęć tkwi właśnie w tych objawach upływających lat podczas gdy osoba na zdjęciu niezmiennie taka sama...

a ja dalej będe drążyć temat starych pożółkłych fotografii bo się napstrykałam zeby wyszło to powklejam, a co!

tu Ania trzy miesieczna
p20425521it.jpg

u miałam dwa lata
p20325411fm.jpg

tu miałam 2,5 roku
p20425492ud.jpg

a taka byłam smieszna jak miałam 7 latek
p20425472yr.jpg

reklama
Do góry