reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chcę zobaczyć.....

reklama
Gosiczka pisze:
Quinny jest zajebisty
Mialam okazje obejzec i kupic.
Na zdjeciu wyglada wypas, ale po przejazdzce po sklepie i przetestowaniu go, mowie stanowcze NIE!!
A najlepsze jest to,ze oparcie od spacerowki sie nie odchyla w dol tylko trzeba caly kosz przechylic do tylu. Tak wiec dziecko ma nogi w gorze ::) :D ;D
W zestawie jest tylko spiworek.
A nosidelko dla noworodka kosztuje prawie tyle samo co wozek :p ::)
No i mimo tego ze sie napalilam na ten wozek, niz zakupilam bo jest malo praktyczny, a pozatym ma male kola :p

anineczka pisze:
Gosiczka pisze:
Quinny jest zajebisty
Mialam okazje obejzec i kupic.
Na zdjeciu wyglada wypas, ale po przejazdzce po sklepie i przetestowaniu go, mowie stanowcze NIE!!
A najlepsze jest to,ze oparcie od spacerowki sie nie odchyla w dol tylko trzeba caly kosz przechylic do tylu. Tak wiec dziecko ma nogi w gorze ::) :D ;D
W zestawie jest tylko spiworek.
A nosidelko dla noworodka kosztuje prawie tyle samo co wozek :p ::)
No i mimo tego ze sie napalilam na ten wozek, niz zakupilam bo jest malo praktyczny, a pozatym ma male kola :p
zgadzam sie tez chcialam go kupic- no i jeszcze nie bardzo mozna go zlozyc.

Moja koleżanka ma Quinny i niestety dla jej 4 miesiecznego synka gondolka jest juz za mała.Poza tym, ja też małych kółek nie lubię, ale to wszystko to przecież kwestia gustu.Jeżeli jeździ się tylko po chodnikach, to jest cool O0, ale ja preferuję wypady leśne i myślę, że byloby mi trudno ;) Ze swojego bebecara jestem póki co bardzo zadowolona.Wszystkie bajery okazaly sie jak dotąd przydatne ...

Mel, wózek składa się z gondolki, spacerówki i fotelika samochodowego, któty można wpiąć bez żadnych łączników do stelaża i masz taki mały wózeczek jak na fotce nr.3 Super wygodne jak sie jedzie po zakupy, bo nie trzeba się ładowac do sklepu z wielką gondolką, ale ty chyba też tak masz w swoim, co?Odpowiadając na pytanie-fotelik nie jest spacerówką ;) ani odwrotnie

my też mamy fotelik samochodowy kompatybilny ze stelażem
ale Paris własnie z niego wyrosła :p

to była nasza gondola i nosidełko zarazem ;D

reklama
Mówią, że te foteliki są niby do 13 kg, a juz sama widze, że jeszcze troszkę a i z bebecarowego Hanka wyrośnie.Trzeba się będzie rozglądnąć za czymś nowym

Mel a ty swoj fotelik wystawisz na allegro?A ile poprosisz za niego?

Do góry