reklama
M
Melanie
Gość
anineczka
królowa mrówek :P
Mialam okazje obejzec i kupic.Gosiczka pisze:Quinny jest zajebisty
Na zdjeciu wyglada wypas, ale po przejazdzce po sklepie i przetestowaniu go, mowie stanowcze NIE!!
A najlepsze jest to,ze oparcie od spacerowki sie nie odchyla w dol tylko trzeba caly kosz przechylic do tylu. Tak wiec dziecko ma nogi w gorze :
W zestawie jest tylko spiworek.
A nosidelko dla noworodka kosztuje prawie tyle samo co wozek
No i mimo tego ze sie napalilam na ten wozek, niz zakupilam bo jest malo praktyczny, a pozatym ma male kola
M
Melanie
Gość
NO 8)
zgadzam sie tez chcialam go kupic- no i jeszcze nie bardzo mozna go zlozyc.anineczka pisze:Mialam okazje obejzec i kupic.Gosiczka pisze:Quinny jest zajebisty
Na zdjeciu wyglada wypas, ale po przejazdzce po sklepie i przetestowaniu go, mowie stanowcze NIE!!
A najlepsze jest to,ze oparcie od spacerowki sie nie odchyla w dol tylko trzeba caly kosz przechylic do tylu. Tak wiec dziecko ma nogi w gorze :![]()
;D
W zestawie jest tylko spiworek.
A nosidelko dla noworodka kosztuje prawie tyle samo co wozek:
No i mimo tego ze sie napalilam na ten wozek, niz zakupilam bo jest malo praktyczny, a pozatym ma male kola![]()
Moja koleżanka ma Quinny i niestety dla jej 4 miesiecznego synka gondolka jest juz za mała.Poza tym, ja też małych kółek nie lubię, ale to wszystko to przecież kwestia gustu.Jeżeli jeździ się tylko po chodnikach, to jest cool O0, ale ja preferuję wypady leśne i myślę, że byloby mi trudno
Ze swojego bebecara jestem póki co bardzo zadowolona.Wszystkie bajery okazaly sie jak dotąd przydatne ...
M
Melanie
Gość
kinek Twój wozik spacerowy jest zarazem fotelikiem samochodowym ?
Mel, wózek składa się z gondolki, spacerówki i fotelika samochodowego, któty można wpiąć bez żadnych łączników do stelaża i masz taki mały wózeczek jak na fotce nr.3 Super wygodne jak sie jedzie po zakupy, bo nie trzeba się ładowac do sklepu z wielką gondolką, ale ty chyba też tak masz w swoim, co?Odpowiadając na pytanie-fotelik nie jest spacerówką
ani odwrotnie
M
Melanie
Gość
my też mamy fotelik samochodowy kompatybilny ze stelażem
ale Paris własnie z niego wyrosła
to była nasza gondola i nosidełko zarazem ;D
ale Paris własnie z niego wyrosła
to była nasza gondola i nosidełko zarazem ;D
reklama
Mówią, że te foteliki są niby do 13 kg, a juz sama widze, że jeszcze troszkę a i z bebecarowego Hanka wyrośnie.Trzeba się będzie rozglądnąć za czymś nowym
Mel a ty swoj fotelik wystawisz na allegro?A ile poprosisz za niego?
Mel a ty swoj fotelik wystawisz na allegro?A ile poprosisz za niego?
Podziel się: