CzarnaMadzia
Moderatorka
Koniecznie mały, puchaty i w fancy kurteczce ...Piesek koniecznie płci żeńskiej ...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie mały, puchaty i w fancy kurteczce ...Piesek koniecznie płci żeńskiej ...
Jest watek o planowaniu plci na forum mozesz poczytac.
Ale na samym poczatku planowania odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz miec dziecko czy corke ? Bo to dwie rozne sprawy.Nie zaplanujesz plci i to mowie Ci na 100% to loteria.Na watku czy mozna i jak zaplanowac plec dziecka, jest mnostwo historii dziewczyn ktore robily milion rzeczy typu: dieta, suplementy, odpowiednie ph, jony,fazy ksiezyca, odpowiedni dni a i tak sie to nie udalo.
Tylko ze wiekszosc jednak chce dziecka zdarzaly sie tez osoby zalamne plcia i to juz tragedia...nie potrafie tego zrozumiec.
Szczesciu mozna dopomoc sama tego probowalam ale dla mnie najwazniejsze bylo dziecko a nie konkretna plec.
Niestety ale to nie jest koncert zyczen .A to , ze jakas gwiazda zaplanowala podejrzewam , ze bylo to z jakas ingerencja lekarzy typu in vitro i badanie zarodkow innej mozliwosci nie ma, nie da sie tego zaplanowac.
Planuje zajść w ciążę, ale chciałabym żeby to była dziewczynka. Słyszałam, że można zaplanować płeć dziecka i wiąże się to z owulacją. Co owulacja ma do płci dziecka i o co chodzi z tymi chromosonami. Czytalam, że wszystkie komórki jajowe zawierają chromosom X, natomiast plemniki albo X albo Y. Połączenie chromosomu X i Y to chłopiec zaś dwa X oznaczają dziewczynkę. Jak zrobić, żeby urodzić dziewczynkę. Umiem wyliczyć owulację, ale czy ktoś może mi w prosty sposób wytłumaczyć jak zaplanować dziewczynkę.
Wielu celebrytkom się udało, na pewno coś działa!