reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja psikam sobie Antkowym Hascoseptem i pomagał i septolete ze znieczuleniem.gin mi przepisał Bioparox,ale 50 zł to mnie nie stać,no może stać ale szkoda mi byłoa głowa mnie często boli,mam b.niskie ciśnienie ostatnioDziewczyny- macie jakieś ekstra metody na ból gardła? Bo moje stosuję od wczoraj i jakoś mnie zawodzą Nie chcę się rozchorować- póki co temp nie ma (ale ja nigdy nie mam) i jedynym objawem jest ból gardła.
ramari
Fanka BB :)
Ja również polecam hascosept. Jak dla mnie jest rewelacyjny, jak karmiłam to nim właśniw wyleczyłam ropę na gardle (nie wiem na 100% czy to była angina, bo ona chyba bez antybiotyku nie zejdzie)
ramari
Fanka BB :)
można, a kupuje się bez recepty. Ja już w tej ciąży stosowałam, więc nie masz się czym martwić.i na pewno można to w ciąży? A dostanę w aptece bez recepty??
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Tantum Verde, jak najbardziej można stosować w ciąży, sama miałam od lekarza przepisany, baaaaardzo skuteczny
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
tak,ale tantum verde ma prawie identyczny skład co Hascospet tylko droższy jestTantum Verde, jak najbardziej można stosować w ciąży, sama miałam od lekarza przepisany, baaaaardzo skuteczny
Podziel się: