reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bytom- są tutaj przyszłe mamy?

Dziękuję Ci ślicznie za info :-)
czyli jednak jest trochę inaczej (może i nawet nie trochę ;-) )niż oceniają go ludzie, którzy tylko przejeżdżali przez Bytom, lub słyszeli gdzieś jakieś głupie "plotki" ... :eek:
ja przperowadzialam sie z zabrza do bytomia dzielnica miechowice i jestem zadowolona i to mega mam blisko do lasu , ciche spokojne osiedle duuuuzo zieleni budynki sa sukcesywnie ocieplane i robi sie naprawde kolorowo no i cena mieszkan smieszna w porownaniu z katowicami gliwicami czy zabrzem ;] w zabrzu nie bylo by mnie stac na 3 pokoje a tu mam ;] i smiesznym kosztem ;]

reklama
nie, nie, nie broń Boże nie uprzedzam się, tak tylko pytam z ciekawości osóbki, które mogą powiedzieć mi coś więcej na ten temat :-)
ja przeprowadzałabym się na Stroszek dlatego, że K ma tam mieszkanko ;-)

Z punktu widzenia posiadania dzieci Miechowice są super. Dużo placów zabaw, całkiem niezłych. Na złą pogodę bawilandia. Bardzo blisko las, knajpa (przepraszam, restauracja ;) z placem zabaw. Tylko z przedszkolami gorzej, bo dzieci dużo i nie wszystkie się dostają. Ale to chyba problem nie tylko tu :dry:

z wypowiedzi wnioskuję, że Bytom nie taki zły jak go malują niedoinformowani ludzie ;-)

a co do przedszkoli, to chyba wszędzie niestety wyż demograficzny... a może i stety :-)

Z punktu widzenia posiadania dzieci Miechowice są super. Dużo placów zabaw, całkiem niezłych. Na złą pogodę bawilandia. Bardzo blisko las, knajpa (przepraszam, restauracja ;) z placem zabaw. Tylko z przedszkolami gorzej, bo dzieci dużo i nie wszystkie się dostają. Ale to chyba problem nie tylko tu :dry:
ty jestes z mechtala?

Dziewczyny ja mam takie pytanko - zastanawiam się nad porodem w Bytomskiej 2 ale to co pisze mnie mega wystraszyło. Nie mówię tu o humorzastych pielęgniarkach, ale o gronkowcu, o którym piszecie tak spokojnie, jakby to było normalnością... Poważnie tak dużo kobiet zaraża się tam gronkowcem?

Dziewczyny ratujcie mnie radą będę mieć 3 CC w Bytomiu ze względu na to że moje dziecko jest chore. Ale jak czytam opinie o tym szpitalu to jestem załamana. Chcę tą trzecią cesarkę przeżyć! Czy faktycznie w Bytomiu jest tak źle jak to malują?

reklama
Ponieważ jestem już po CC w Bytomiu - przyszłam powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z pobytu i polecam blok nr 5 - dziękując wszystkim za fantastyczna opiekę. :)

Do góry