reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Ja jestem zdecydowana na Świętochlowice, coś mnie tam ciągnie a niewiem co. Mogłabym rodzić w Zabrzu na Traugutta a niewiem dlaczego tam nie chcę chociaż nawet nie widzialam jak tam porodówka wygląda. Chyba za sprawą lekarza jestem przekonana do szpitala w Świętochlowicach bo mój lekarz jest taki jakiś ludzki i pogadać o wszystkim z nim można. Poprostu jest "przyjacielem kobiet" ma taki dyplom w gabinecie sponsorem jest STYL.

reklama
taz bylam u lekarza z tym dyplomem i srednio mi sie podobalo :dry: no ale kazdy lekarz jest inny ;-) ja tylko mam nadzieje ze zdarzymy dojechac do Świetochłowic :laugh2:

Baska, ja na Traugutta w kapciach zajde, bo mieszkam doslownie 2 ulice dalej, ale tez jakos nie mam do nich przekonania, ale powiedzialam sobie, ze jezeli byloby jakies ryzyko, ze z dzidzia moze byc cos nie tak, albo wczesniej by sie wybierala, to jednak poszlabym na Traugutta, bo maja super sprzet i fachowcow jezeli chodzi o wczesniaki. No ale mam nadzieje, ze bedzie oki i bede rodzic w Swietochlowicach. A jak nazywa sie Twoj lekarz?
Karlam, wezmiemie taksowke na pol ;-) tylko ciekawe wtedy, ktora z nas zajmie sie nasz lekarz, o ile oczywiscie bedzie mial dyzur. :-)

Aph wlasnie nie wiadomo czy on bedzie wtedy w szpitalu :-( no wolalabym zeby byl, no ale nie wiadomo, jeszcze nie dzwonilam tam do nich w sprawie szkoly rodzenia bo wylecialo mi to z glowy, od rana ukladam ciuszki dla malenstwa :tak: a no i mam wielka zgage po szczypiorku :baffled:

Karlam, my tez mamy auto, ale co zrobimy jak zednego faceta nie bedzie?? Nie wiem czy w takim stanie odwazylabym sie wsiasc za kierownice. :-)

ja bede dzwonic i nie ma rady, bedzie musial przyjechac bo fakt rano jestem w domu sama ale od 15 juz nie :-D kurcze chyba nie umiem dzwonic bo nie umiem sie dodzwonic do swietochlowic :-(

aha ja nie mam prawa jazdy ;-)

aph - mój lekarz to Pabian a twój??? też niewiem czy będzie przy porodzie bo powiedział, ze jeżeli będę rodzila wtedy kiedy on przyjmuje pacjentki w Zabrzu prywatnie to odpada, ale mam sie nie martwić bo mają dobrych lekarzy ;-)

Karlam - ja też nie mam prawa jazdy, a co do szpitala to mąż twierdzi, zebym się nie martwiła, ze zdążymy dojachać :-)

reklama
Basiu znam Pabiana, jest super. :) Mialam przyjemnosc z nim rozmawiac jak bylam tam w szpitalu i zreszta On byl drugim lekarzem ktory mnie przed zabiegiem badal, bardzo fajny i przyjemny facet, a poza tym ordynator :tak: . Ja chodze do Dlubaka juz od paru lat i jestem bardzo zadowolona. Jest w tym szpitalu jeszcze jedna lekarka tez bardzo fajna nie pamietam jak sie nazywa, wiem tylko, ze ma 2 czlonowe nazwisko i jedno z nich to Mazur. Tez ja zdarzylam troszke poznac i tez zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie. A poza tym polozne na oddziale ginekologicznym sa super. Skacza tak kolo Ciebie, ze normalnie momentami bylo mi az glupio :zawstydzona/y: , mam nadzieje, ze te ktore pracuja na porodowce sa rownie pomocne i ludzkie jak te na ktore ja trafilam :-)

Do góry