reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Renifer, zdrówka dla Mikusia, oby szybko wyzdrowiał a siostrzyczka niech poczeka :-) Arabella, my mieliśmy upał a Ty długie jesienne wieczory ;-) ja żałuje,że rodzince nie przesunełam daty porodu np o 2 tyg, bo teraz mnie dręczą telefonami!

Wszystkiego najlepszego dla 4-latki!!

Zdrówka dla Mikusia.

A ja tam jednak wolałam ciepło - przynajmniej dzieci nie chorowały, a jak się zaczną chłody to znowu będzie psikanie, kaszlenie itp. Mój mały tez zakatarzony, chociaż u nas to podobno reakcja po szczepionce - zobaczymy tylko czy się nie rozwinie w jakieś choróbsko.

Hej hej

Wszystkiego najlepszego dla WIki ! Sto lat ! :-)

Mikuś i Nikuś - wracajcie do formy :tak:

My wreszcie mieliśmy dziś bilans dwulatka, 94 cm, 14,4kg i 20 zębów :laugh2: ale obserwacja ws. alergii wziewnej no i ta rehabilitacja stópek. Iguś targował się o drugą nagrodę w gabinecie. jedna naklejka mu nie wystarczyła ;-)

Była któraś wczoraj w Myślęcinku ? My pojechaliśmy po południu, oglądał młody czołg, siedział w helikopterze itp czekaliśmy na koncert gwiazdy, która się spóźniła ponad 40min, jak nie więcej, bo jak już wreszcie powiedzieli,że dopiero jedzie bo zabłądziła to wkurzeni pojechaliśmy już. Młody już był zmęczony a ja tym bardziej :crazy::wściekła/y: No cóż, nie udało się.

Jadę na zakupki i obiad trzeba gotować. Syn pierogi sobie zażyczył :-D

Narazie

witam:-) melduję się po tygodniowym wypoczynku u mamy:-) przegapiłam akademię zdrowego rozwoju przez to wszystko ale trudno. Ciekawa jestem jak upłynęło Wam spotkanie.
kaaasiulka - 100 latek dla Wikusi!!!
reniferku - szybkiego powrotu do zdrowia dla Mikiego i męża

my tez składamy zyczenia naszej małej jubilatce
:-):-D100 lat i duuuużo zdrówka:-D:-)

myha- witaj, bo my się chyba jeszcze nie znamy;-)

renifer zdrówka dla syncia:tak:
u nas tez niestety katar, bo mały biegał po mokrej trawie w adidaskach, niby było mu ciepło, ale chyba jednak zaszkodziło:-(

Witajcie:-)

Dawno mnie tu nie było...hhmm chyba z jakis rok. Także podejrzewam ,że wiekszośc z Was mnie wogole nie zna , a druga cześc nie pamieta...heheh. Z tego co widze, "stara gwardia" (ta z zalozenia watku), już tu wogóle nie zaglada. Ja jednak od czau do czasu Was podczytuje, także ma te przewagę i troszkę Was znam.
Pozwólcie więc ,że od czasu do czasu skrobnę cos do Was i zagoszcze na nowo na bydgoskim watku:)

Zdrówka dla chorowitków życzę:tak: Moja corcia tez dzisiaj w domciu bo jakis katar i psikanie się przypaletało...po tygodniu w przedszkolu:shocked2:

a ja dziś odwiedziłam Biziel-wspominałam o spotkaniu. Decyzja podjęta, rodzę w Bizielu.

A mogłabys cos więcej napisac. Ja corcie rodzilam w Bizielu i bylam zadowolona ale to bylo 4 lata temu. Teraz pewnie się zmienilo. Mam coprawda jeszcze trochę czasu, ale informacji nigdy za wiele. Czy to prawda ,że jest po remoncie? Aha i wiesz może jakie są teraz ceny np. za zzo czy salę 1 osobową. W pierwszej ciązy szłam na"żywioł", bez znieczulenia, bez położnej i lekarza i jeszcze miała wywolywany, ale teraz wolalbym wiedziec więcej, aby miec jakis wybor...heheh:tak:

Pozdrowionka dziewuszki;-)

cześć wronka;-), ja znam Cię z pierwszej strony wątku:-D:tak::-D

ja tez rodziłam w Bizielu, akurat krótko przed remontem to było:tak: trochę więcej niz2lata temu:-), miałam swoją połozną;-)

reklama
Myha i Wronka - Witam Was, ja tu całkiem nowa, więc w ogóle Was nie kojarzę :))

Ja najprawdopodobniej będę rodzić za granicą - ALE z moim szczęściem nigdy nie wiadomo, powiedzcie mi - jak się umówić na oglądanie oddziału, bo chyba tak z partyzanta nie można wpaść się porozglądać?

Do góry