reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja na spotkanie jestem chętna :tak:
Termin mi właściwie odpowiada każdy, ale może spotkamy się na Akademii Zdrowego Rozwoju :confused:
W Bydgoszczy odbędzie się 1 i 2 września:
http://bobovita.com.pl/wiadomosci.php?m1=3&sysId=29&check_cookie=1
W sierpniu też oczywiście możemy się spotkać, póki jest ciepło na jakimś placu zabaw, żeby dzieciaki mogły się razem pobawić :tak: Ale tym razem na takim, którego nam nie rozmontują :sorry2::-D

Renifer, ja mam fotki z naszego spotkania nad Brdą :tak:

Witaj Mummy :-)

reklama
Hej

mi też prawie każdy termin pasuje :-)

też bym chciała żeby mój syn postanowił mówić o tym,że chce siusiu czy kupkę. On tymczasem dziś przy mnie zrobił kupsko paskudne i za żadne skarby nie chciał iść na kibelek, a wiedziałam,że to zaraz zrobi .... :crazy: uparciuch mały...

dobra, zabieram się za drobne porządki w domu ... mój synuś poszedł na spacer z ciocią :-)

Witam dziewczyny ,nie czytalam co pisalyscie bo jest tego masa...ja tez jestem z Bydgoszczy ...Jestem mama 5 letniego tymoteusza ,a od 10 czerwca również Kaji..pozdrawiam

img2-10062009031_6814876514_KAJA_2.jpg

img2-11022004004_1181347476_TYMEK_3.jpg
awiam

Madziara, gratki dla Nikusia :tak:

Agnes, na każdego przyjdzie jego czas, nie martw się. U nas na lutym 2007 niektóre dzieciaczki dopiero od kilku dni/tygodni załapały o co biega. Wiem, że wygodnie jak dziecko szybko woła, ale nie zmusisz przecież synka, trzeba spokojnie czekać aż i na niego przyjdzie pora.

Witaj Sali, zapraszamy do naszych pogaduszek i do spotkań w realu, bo takie też są :tak: Napisz z jakiego osiedla jesteś :confused:

Ja dziś po południu mam labę od dziecka, Paulina pojechała z Oliwką do Family Parku :-)

hej, ja planowałam w tym roku na akademię pampers wysłać M :-) ale jak jest na początku września to może też się przykatulkam:-D
u mnie zachcianki śliwkowe:-D mogłabym jeść kilogramami, dziś przywieźliśmy z targu 2 kg, chyba zrobię drożdzówkę mniaam
miłego dnia:-)

Gdzies wcięło mój post :(
Myślę, że spokojnie możemy spotkać się na akademii - pytanie 1 czy 2 września? O której i jakieś miejsce, gdzie byśmy się spotkały a potem może wspólnie na akademie - co wy na to?

Czesc :-)

Ja takze jestem chetna na spotkanko o ile mi cos lub ktos nie popsuje palnow ;-)...

Witam nowe mamuski :-):-):-)

Jak tam Nasze dwupaczki sie czyja ???

Soppana,jak ja Ci zazdroszcze jedzenia sliweczek :szok:...na sama mysl slinka mi ucieka do d....:-( ja jak narazie nadal scisla dietka ale juz powoli zaczynam ja rozszerzac o inne normalne jedzonko :tak: bo ile mozna,juz mi pomyslow brakuje z kombinowaniem dla mnie obiadkow,niby codziennie cos innego a wydaje mi sie ze jem ciagle to samo,echhhh...

Pozdrawiam...

Soppana,

no to wpadłaś jak śliwka w kompot z tymi śliwkami :-)

Kaasiulka,

ta dieta to najgorsza rzecz, którą wspominam z połogu :-D

My dziś u ortopedy dostaliśmy skierowanie na dwa zabiegi, bo młody ma coś lekko z kością stępu czy jakoś tam, i na wirówkę i elektro-coś tam będziemy czekać do stycznia 2010 :tak::szok: rewelacja, dobrze, ze to nie jest jakoś super poważna sprawa, bo termin dość odległy. uwielbiam kolejki ! :-)

reklama
Do góry