reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Rybko24 a cio? mam udawać, że moje chłopaki nie są fajne? ihihihihihi ;D
Brzuszek może troszkę boleć w pierwszych tygodniach, a nawet miesiącach. Jeśli ból jest taki niezbyt mocny, podobny do tego, jaki występuje podczas miesiączki to nie martw się...wszystko rośnie razem z dzidzią ::) ;)

reklama
gonia77 pisze:
Rybko24 a cio? mam udawać, że moje chłopaki nie są fajne? ihihihihihi ;D
Brzuszek może troszkę boleć w pierwszych tygodniach, a nawet miesiącach. Jeśli ból jest taki niezbyt mocny, podobny do tego, jaki występuje podczas miesiączki to nie martw się...wszystko rośnie razem z dzidzią ::) ;)

tak tak wiem ale wiesz po przejściach to inacej sie na każdy ból patrzy

KOBITKi jestem z siebie dumna jestem po 1 zastrzyku clexane w BRZUSZEK :p

jestem dzielna

witam kolejna nowa mame. widze ze forum sie rozkreca bo ostatnio cos cicho sie tu zrobilo:) u mnie kolejna ciezka noc...ile ja bym dala zeby sie normalnie wyspac...moj maly nauczyl sie nowej rzeczy, lapie za raczke ciagnie do drzwi i mowi dada....tylko ze tak juz od 6 rano, a jak go od tych drzwi zabieram to wielki krzyk... humor nadal do d...

Dzień doberek

jestem po pierszym zastrzyku ale sama nie dałam rady zrobic
mama mi wkułam bo to jakoś dziwnie tak samemu sie szprycowac ale dzis juz sama musze zrobic

nie jest źle nie boja tak bardzo
Rybcia_21 pisze:
Rybka_24 To naprawde jestes dzielna bo takie zastrzyki w brzuszek ponoć bardzo bolą.
gonia77 pisze:
Fajnie, że nas coraz więcej ;D ;D ;D
Rybka24, a co to clexane?
Natalya masz słodkiego bobaska ::)

clexane do lek przeciwzakrzepowy po to aby sie nie tworzyły mini skrzepy w macicy i ay ciąż sie trzymałą i nie doszło do poronirnia
jakoś tak
ale co tam ja moge wszytsko brac robic byledzidak abyła mała zdrowa i różowa :laugh:

dzień dobry,

Rybka24 trzymam kciuki za Twoją dzidzię :) i za Ciebie, bo to dość przerażająco brzmi, te zastrzyki w brzuch :(

ile razy budzicie się w nocy do karmienia?
bo moja mała je o północy, o 4 w nocy i potem ok. 7, nie wiem kiedy nie będzie budziła się w środku nocy, szczególnie że ssie tylko 5-6 minut i więcej nie chce...

moj maly sie budzi do tej pory na picie...tragedia...i tak cale szczescie ze udalo mi sie go przyzwyczaic do kladzenia tak o 20, bo budzi sie 5, 6, a wczesniej zasypial kolo 23 i tez tak wczesnie sie budzil. wszystko bym dala zeby on w koncu spal:)

Rybka4 pewnie...dla dzidzi wszystko !!! Tak trzymaj. Jak jest powód to kobieta przetrzyma największy nawet ból, a co tam taki zastrzyk, nie?  ;) Tulaski przesyłam dla bobasków i tych w brzuszkach też  ;D

Ola taka mała dzidzia budzi się w nocy i przy okazji popicia też się przytula...tak to już jest. Mój do tej pory w nocy jest karmiony cyciem...nawet 3 razy, bo biedactwo cierpi z powodu ząbkowania  i wtedy jak go przystawię to się uspokaja  ;D. W dzień dostaje już inne przysmaki i też sobie sam wybiera kiedy chce cycuśka  ::) :laugh: :D.

reklama
no tak, czyli trzeba zapomnieć o spaniu przez.. najbliższy rok ;)
ale nie powinnam się chyba martwić, że ssie tak krótko? szczególnie, że przybiera na wadze... a nie jestem w stanie jej zmusić żeby jadła dłużej, nie chce i już

Do góry