reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dziewczyny!
Ja tez skladam Wam wszyxtkim zyczenia swiateczne i noworoczne.
Oby swieta minely w rodzinnej atmosferze, spokoju i milosci :-)

No i w skrocie. 19.12 mialam ktg w szpitalu, poloznej nie podobaly sie ruchy malego (przez 1,5h 5ruchow)
Lekarka w szpitalu stwierdzila ze jest ok
22.12 mialam wizyte u gina
Okazalo sie ze Robercik jest bardzo maly, wkurzyl sie tez ze kolejne ktg mam na 30.12 dopiero
Kazal rano 23.12 przyjechac na ktg do szpitala
Pojechalam juz z torba, czulam ze cos nie tak
Zrobil mi ktg i usg
Razem z innym ginem stwierdzili ze sa kiepskie przeplywy i zbyt dojrzale lozysko
Ja mam za maly brzuch i 1,5cm wod, maly nie ma gdzie rosnac
Wzroatem zatrzymal sie ma 34/35tc
Decyzja zapadla, wywolanie porodu, balonik, oxy i jak nie urodze 24.12 sn to cc

Wczoraj o 5 zaczelam miec regularne skurcze
O 8.20 wypadl balonik
O 11.30 przywitalismy z Ł naszego synka :-)
Bez pomocy oxytocyny i cc :-)

Robert wazyl 2550g, ma 51cm i dostal 10pkt
Ma problem z regulacja cukru ( ponoc w niskiej wadze urodzeniowej to dosc czeste). Dostaje kroplowke wiec pewnie jutro do domku nie wyjdziemy.

Robert pozdrawia wszystkie ciocie i zyczy Wesolych Swiat! :-)

Agula .......

290.jpg

Wszystkiem zdrowych, wesołych świąt życzę!!!

A ja cos czulam :-p i prosze takie tu wiesci :-)

Agulqa super GRATULACJE!!!!!!!!!!! :-)

Az ciarki mi przeszly jak czytalam he...maly cudowny,duzo zdrowka Wam zycze!!!

Witam w nowym roku!:-)
Moj 10dniowy synek ma juz rok (rocznikowo ;-) )

Ktoras z Was zna i ma namiary na doradce od chustonoszenia z bydgoszczy lub torunia lub okolic?
Pilnie potrzebuje :-D

reklama
Hejka
Witam w nowym roku.
U nas chorobowo było. Daniel zapalenie ucha, Mati pokasływał. Na szczęście idzie chyba ku lepszemu.
Sylwka spędziliśmy w domu w sąsiadami. Było całkiem sympatycznie.

Agulqa doradcę masz tu na wątku:-D:tak: Aga się tym zajmuje:tak:

Do góry