reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

krolcia szybkiego powrotu do zdrowia
niestety pogoda nie pomaga nam w trzymaniu sie :(

kaaasiulka trzymam kciuki && !
na poczatku pewnie bedzie ciezko, ale dacie rade
z czasem po prostu trzeba bedzie 'przywyknac' niestety do nowej sytuacji i zyc normalnie, jak co dzien
zycze Ci duzo siły i wytrwałości

reklama
Lekarz zaliczony. Niestety mamy zapalenie płuc:-(. Kolejny tydzień siedzenia w domu i piętrzenia się zaległości szkolnych. A żeby było śmieszniej przed apteką rozkraczył mi się samochód. Musiałam zostawić tam auto. Sąsiad nas zgarnął do domu, bo przecież z Mateuszem chorym na pieszo 2 km do domu byśmy nie poszli... Jak do doopy to do doopy:-(

O kurczę, krolcia, co za pech! Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy to dzwoń śmiało!!
Ja poszłam dzisiaj z młodą do lekarza po skierowanie, ale oczywiście już mnie nie zarejestrowali.

ale przygody
i oczywiscie wszystko w zimnie i chorobie

my wczoraj bylismy u gina
młody ma już 1880g czyli w 2tyg przybral 380g;)
teraz mam wizyty co 2tyg juz
Robson rosnie zdrowo :)
a ja musze w koncu wziac sie porzadnie za jego pokoik bo przypomina poki co graciarnie ;)
najgorsze ze brak mi pomyslow i funduszy :(

Witam sie ledwo przytomna :no:

...zmiencie ta pogode plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale chociaz cieplej niz wczoraj bez tego przeszywajacego wiatru brrrrrr.

Karola i jak???

Agulqa_b super maly rosnie :-) jak tak dalej pojdzie to uwazaj :-p

Tata mial byc dzisiaj w domu ale wczoraj byla konsultacja w sprawie operacji plastycznej tej "nogi" tych ran. Zostaje jeszcze w szpitalu,w tym tygodniu bedzie jeszcze jedna konsultacja a do poniedzialku maja podjac decyzje czy robia ta palstyke teraz czy w innym terminie ale mam andzieje ze to zrobia bo mnie te rany przerazaja....szkoda by bylo zaniedbac to co zrobili i o co walczyli przez ponad miesiac....

Witam....
Jedna zarwana noc i do dziś nie moge się obudzić!!!!

Kasiulka bardzo dziękuje za życzenia - cmok! Pierwszy raz godzine swych urodzin przywitałam w szkole, a jest ona godziną nocną ;-)

Karolcia mam nadzieje, że już lepiej ze zdrowiem!!! Pogoda nie fajna i czekam na mrozik :tak:

Agula na pewno dzidzia dobrze rośnie, więc nie stresuj się kobietko :-)

Czekam zaciskając kciuki na córcie bo jest na wynikach konkursu fotograficznego w jakimś Gimnazjum....

Pogoda booooska :szok:
U nas chorobowo sie znowu zrobilo :no: Mati od polnocy goraczka i kaszel,osluchowo male furczenia ale mam nadzieje ze sie przez weekend nie rozlozy bardziej....poki co lezy pod kolderka zdechloczek maly :tak:

Iza graulacje dla Martyny!!!!!!!!

reklama
Do góry