reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam
Rany jak mi się z wyra doopska nie chciało dzisiaj ruszyć.

Witam nową mamę! Napisz coś więcej o sobie:tak:. Pracujesz? Dzieci w jakim masz wieku?

Próbuję zalogować sie do iboa w t mobile żeby zapłacić rachunek i znowu problem!!!! Już mnie to konkretnie wk...!!!Normalnie proooosić sie trzeba łaskawie albo dobijać do iboa kilka dni, żebym mogła z nieopisaną:dry: radością zapłacić im fakturę!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień Dobry Bardzo Wszystkim,
Diablątko poszło spać to mam jakieś 20 minut dla siebie :-).
DZIECI:szok:? O nie mam jedno i na tym jednymdziecku poprzestanę :-D
Hmm...napisać coś więcej o sobie. Matka małego żywiołu o imieniu Aleksander, który skończył 9 miesięcy (czas leci nieubłaganie szybko). Obecnie jest na etapie prób chodzenia więc obija dupa wszędzie i po wszystkim, czasem coś bywa i że głowa idzie w ruch. Ogólnie wszędzie o pełno. A moja skromna osoba przebywa obecnie na macierzyńskim, który idzie ku końcowi ale prawdopodobnie zostanę na wychowawczym i nie ukrywam, że ciesze się ogromnie :-D bo lubię wyzwania a zdecydowanie większym jest ogarnąć moje dziecko niż prace, która nie jest jakoś super ekstra interesująca. Hmm nie wiem co Tu jeszcze napisać pewnie reszta w praniu wyjdzie.

Ostatnia edycja:
Insonia super!!!
Mnie juz niedlugo czeka macierzynski.
Szkoda ze trwa tylko rok.
Ja na wychowawczy z powodow finansowych pozwolic sobie hie bede mogla :-(
Juz nie moge sie doczekac bobasa w domu.

Hej!

Iza ja sie tez nie moge doczekac lata albo dobrego zdrowego mrozu...Matiego dzisiaj nie puscilam bo kaszlal wczoraj i noc masakra wiec go zostawie do poniedzialku a Wiki w kocnu po niedzieli idzie po 10 dniach do szkoly....

Witam Nowa Mame :-)...z jakich okolic Osowej jestes??? Mam tam torche znajomych ;)

Ja mam dzisiaj depreche,ledwo wiaze koniec z koncem,jeszcze M wyjechal do Gdanska...dom,dzieci,szpital,dom,dzieci tak se wlasnie myslalam ze jeszcze mi psa brakuje do kompletu :no:...

Tata dzisiaj zle...i samopoczucie i z wygladu a jeszcze wymiotuje od wczoraj...masakra :-(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki:)
Witam w piękną słoneczną niedzielę.
Kasiulka jak Tata??? Odzyskał wolę walki?
Krolcia i Agnieszka współczuję Zusów srusów i innych ubezpieczeń. Ja tez byłam ostatnio wzywana w sprawie zeznania z 2009 roku:angry: ale pozytywnie się skończyło. Ja proponuję w sprawach gdzie są jakieś niejasności ile kiedy i za co zapłacić pisać do Naczelnika US o wydanie opinii w sprawie, bo te panienki z okienka to też różnie mówią a potem po latach zonk i dopłata:nerd:
Witam nową mamę . Mieszkasz na górze czy na dole osowej??
Ja podobnie jak Arabella nie wyrabiam na zakrętach. Praca dzieciaki przedszkole szkoła karate i tak w kółko.I wiecie co mnie ostatnoi powaliło na łopatki: Miałam wyjazd służbowy, ale taki jednodniowy. M miał odprowadzić chłopaków potem po pracy zebrać towarzystwo i odstawić na trening a potem odebrać. I wracam a tu wszyscy siedzą w najlepsze i oglądaja Gwiezdne wojny. Oczywiście na trening nie poszli bo.....zbyt zmęczeni byli, nie mieli siły i wogóle się nie wyrobili. No ręce mi opadły bo ja muszę zdążyć wszędzie, zrobic obiad sprzątnąć i wszystko naraz:angry:.
Mam pytanie do mam szkolnych czy wasze dzieci idą 13 i 14 do szkoły i czy jak jest dzień wolny w szkole nie będący dniem ustawowo wolnym od pracy to świetlica działa??? U mnie jest 13 i 14 wolny z powodu Dnia Nauczyciela i świetlica oczywiście też:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Puk puk jestem i ja !!

Witam nowe mamuśki :-)
Kasiula losjee straszne to co piszesz :-( Życzę Wam dużo siły!!!
Arabelka mówisz, że dzielnie dźwigałam mojego szkodnika małego ha ha
Ja tak jak większość z Was mimo, iż mam jedno dziecko, no dwa bo jeszcze mąż!! ledwo się ogarniam. Dom praca żłobek i tak w kółko, choć powiem, że nie jest aż tak źle. No.. nie było do teraz bo Weronia się rozchorowiła :-( no i niestety pojechaliśmy do tej przychodni weekendowej Pani dr dobrze do gardła nie zajrzała i mówi ANGINA ANTYBIOTYK wrrrr. obdzwoniłam wszystkich którzy przyjeżdżają do domu ale już nikt w weekend o tej godzinie nie chciał przyjechać, ciężkim sercem dałam jej ten biotyk... a tak się broniłam.
W pracy duuuużo się zmieniło przez 2 lata zupełnie wypadłam z obiegu, prawo się tak zmieniło, muszę wszystko przestudiować od nowa buuu.
Spokojnego tygodnia Wam życzę :-)

reklama
Do góry