reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Izka pisz co i jak??Jak sie czujesz??
Ja mam żałobe;(W sobote zmarła Moja Ukochana ciocia..przyjaciółka Mojej mamy;((
Byłam w szoku do dzisiaj nie doszłam do siebie;(Dawno sie z nia nie widziałam ,wiedzialam ze miala raka ale miala operacje i było wszystko ok po niej ...kiedys spotkałam ja w markecie i jej nie poznałam (chyba była na sterydach bo taka była napuchnieta)az zaniemówiłam i od tamtej pory nie widzialam co sie z nia dzieje...nie daruje sobie ze do niej nie dzwoniłam ,ze jej nie odwiedziłam ani razu...;((((((((((
Ja mam żałobe;(W sobote zmarła Moja Ukochana ciocia..przyjaciółka Mojej mamy;((
Byłam w szoku do dzisiaj nie doszłam do siebie;(Dawno sie z nia nie widziałam ,wiedzialam ze miala raka ale miala operacje i było wszystko ok po niej ...kiedys spotkałam ja w markecie i jej nie poznałam (chyba była na sterydach bo taka była napuchnieta)az zaniemówiłam i od tamtej pory nie widzialam co sie z nia dzieje...nie daruje sobie ze do niej nie dzwoniłam ,ze jej nie odwiedziłam ani razu...;((((((((((
Ostatnia edycja:
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iza,no własnie jak Ty sie czujesz...???Nic nie piszesz?!
Syla...rozmawiamy na bierzaco więc nie bede sie rozpisywac...wspołczuje((
Syla...rozmawiamy na bierzaco więc nie bede sie rozpisywac...wspołczuje((
Sali Wspólczuje!!!
Nie pisze, bo nie chce marudzić - jak sie może czuć człowiek z podciętą szyją, heeheh - żartuje w sumie dobrze, tylko teraz wieczne do lekarzy będe biegała ( dzis tez w przychodni byłam). Mam chorobowe do konca miesiaca i czekma na spotkanie, ale widze cisza!!!
Ogólnie spokojnie tu się zrobiło.... dziewczyny do RAPORTU!
Odezwać sie, nawet te co tylko czytają.... zobaczymy ile nas
Pierwsza!!!!
Nie pisze, bo nie chce marudzić - jak sie może czuć człowiek z podciętą szyją, heeheh - żartuje w sumie dobrze, tylko teraz wieczne do lekarzy będe biegała ( dzis tez w przychodni byłam). Mam chorobowe do konca miesiaca i czekma na spotkanie, ale widze cisza!!!
Ogólnie spokojnie tu się zrobiło.... dziewczyny do RAPORTU!
Odezwać sie, nawet te co tylko czytają.... zobaczymy ile nas
Pierwsza!!!!
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Piąta:-)