Hej
ja w 100% poleca dr Skórczewskiego! Chodziłam już do wielu lekarzy i mam jakieś porównanie. Co więcej osoby, którym go poleciłam same teraz go polecają.
Wizyty są co miesiąc (4-5 tyg) Na pierwszej wizycie cytologia badanie piersi, badanie palpacyjne, usg. Potem co wizyta badanie palpacyjne i usg. Początkowo dopochwowym, potem przez powłoki brzuszne, a czasem i tak i tak (podczas badania długości szyjki w ciąży bardziej zaawansowanej). Koszt wizyty zawsze stały 150 zł. Na ktg doktor kieruje do szpitala (za darmo), robi wymaz na GBS (wiem, że nie każdy gin robi), po każdej wizycie zdjęcia, a od około 17 tygodnia zawsze wypala płytkę z nagraniem. Niesamowicie miły i kulturalny człowiek z olbrzymia wiedzą. Zawsze można do niego zadzwonić i gdy cos się dzieje przyjmuje z marszu (nawet w szpitalu). Nie naciąga na kasę (wizyty co 4-5 tyg gdy ciąża rozwija sie prawidłowo, ktg w szpitalu, płytki gratis). Dla mnie ważne było to że pracuje w szpitalu. Jest z-ca ordynatora w dwójce i jak tarfiłam do szpitala przychodził, pytał i czułam się po prostu bezpieczniej.
Dodam, że moja ciąża była bardzo trudna i pełna strachu (po poronieniu), a pan doktor zawsze mnie potrafił uspokoić. Płeć poznałam w 15 tygodniu.
pozdrawiam