reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelka z rurką

Świetny ten kubeczek z rurką, chyba się skuszę :tak:, bo obecnie kupiłam małemu kubek nie kapek Nuk'a ale nie za bardzo chce z niego pić. Sama próbowałam się z niego napić i naprawdę ciężko leci...

reklama
mOmma.pl

mamy taki. Design czad, fajnie rurka się chowa ALE butla upadla do piachu i kaplica nie mozna wyjąć rurki, miarka sie ściera po paru myciach. Uzywalismy miesiac i butelka wygladala jakby byla uzywana z conajmniej 3.
Zamowila NUBY dzisiaj kupek ze słomką pstryczek we will see
ja mam niekapka aventu z początku nie przypasił...wczoraj sobie sam wyjął z szafki i zaczał "pic" dolałam wody i pije tylko nie umie przechylic i ustnik wardawy ale idzie mu dobrze

obecnie kupiłam małemu kubek nie kapek Nuk'a ale nie za bardzo chce z niego pić. Sama próbowałam się z niego napić i naprawdę ciężko leci...
U mojego synka też nie przeszło, a podobno ten niekapek ma być dobry dla dzieciaków karmionych piersią. Nic z tego. I chyba też będę musiała spróbować kubka z rurką, bo się wkrótce przesiadamy na mleko modyfikowane, a synek nie tyka butelki :(

krulik najlepszego dla Potomka :)

fajny temat nam sie tutaj wyklul bo ja w sumie mam ciagle problem z trafieniem na odpowiedni niekapek

no właśnie kochane ja mam problem z niekapkiem my mamy z Lovi niby dobry a mały nawet nie śni z niego pić czasem tylko ale nie chętnie.Ostatnio dałam mu w zwykłej szklance jego soczku i słomkę włożyłam i ten od razu załapał że trzeba ciągnąć i ładnie pił.dlatego ja też chętnie kupie coś podobnego;-)

Drogba cieszę się, że pomogłam :-)

Krulik Najlepsze życzenie dla synka :-)

Co do tych kubków to wybór ogromny tylko ciężko dzieciom dopasować jakiś, bo mimo że nam wydaje się być odpowiedni to maluchy nie zawsze chcą pić z nich. Chyba metodą prób i błędów dojdzie się do właściwego.

reklama
U mojego synka też nie przeszło, a podobno ten niekapek ma być dobry dla dzieciaków karmionych piersią. Nic z tego. I chyba też będę musiała spróbować kubka z rurką, bo się wkrótce przesiadamy na mleko modyfikowane, a synek nie tyka butelki :(

Krulik, u mnie w kubku ten smoczek jest dziwny bo znajduje się na boku i jest przeźroczysty i w ogóle smoczka nie przypomina. W sumie to g... jakieś kupiliśmy i nie potrzebnie pieniądze się wydawało. Dlatego teraz wolę zapytać te babeczki, które mają i urzywają czegoś fajnego. Szukam tej butelki z rurką i nie mogę znaleść. Mogłybyście firmę polecić, bądź konkretną stronkę podać?

Do góry