reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Butelka do karmienia noworodek

Angelin

Zaciekawiona BB
Dziewczyny rodze w lutym kompletuje wyprawkę jakich butelek potrzebuje do karmienia możecie polecić jakąś firmę?

reklama
Rozwiązanie
Ja też lovi polecam, i smoczki też z tej firmy innych moja córka nie weźmie w usta😄. Moja córkę karmię i z butelki i z piersi, więc karmienie z tej butelki nie zaburzyło jej ssania z piersi, ale myślę że żadna by nie zaburzyła bo mała od urodzenia ssała by wszystko co popadnie😄 korzystaliśmy też z dr Brown przy kolkach ale ogólnie nie pomogła i raczej nam nie spasowała, korzystaliśmy też z firmy lansinoch i tą też bym poleciła.
Mielismy po urodzeniu avent. Wszystko bylo ok. Ale pozniej przestala pic. Tam jest specyficzny maly smoczek tommy tippie tez taki ma, pozniej lovi i zostajemy przy tym do dzisiaj 9 miesiac.

reklama
Ja też lovi polecam, i smoczki też z tej firmy innych moja córka nie weźmie w usta😄. Moja córkę karmię i z butelki i z piersi, więc karmienie z tej butelki nie zaburzyło jej ssania z piersi, ale myślę że żadna by nie zaburzyła bo mała od urodzenia ssała by wszystko co popadnie😄 korzystaliśmy też z dr Brown przy kolkach ale ogólnie nie pomogła i raczej nam nie spasowała, korzystaliśmy też z firmy lansinoch i tą też bym poleciła.

Rozwiązanie
Do góry