reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

reklama
o fajnie ! czekam... mój już spory i szczerze mówiąc w 19 tygodniu zwiększyło się tempo jego wzrostu hihi ;-)

no to wklejam wreszcie zdjecia przed chwila zrobione nie sa to najlepsze ujecia:baffled: bo moj maz nie jest niestety najlepszym fotografem:-)
_630894_n.jpg

_630895_n.jpg

Wow !! Madzia sliczny brzuszek :tak: Przepiekny :laugh2: Ja w stosunku do Ciebie mam dobre dwa tygodnie do tylu i moj brzusio jest jeszcze malutki :-( Ale urosnie pewnie niedlugo - nie moge sie juz doczekac :happy:

Łooooł :blink: Bardzo okrąglutki już... też chcę mieć już taki !!!! :laugh2:
Ja niby tylko tydzień mniej, ale brzuszek jakby wciąż słabiutko widać... aż się czasem martwię czy wszystko z nim w porządku :confused:

ŚLICZNY BRZUSZEK :tak: .JA MAM WRAZENIE ZE MOJ JEST JESZCZE WIEKSZY:tak: .NIE MAM ZDJECIA :no: ALE W BRZUCHU MAM 118 CM :szok: .MUSZE ZROBIĆ FOTKE:tak: ...... A MÓJ TEŻ TAKI OKRĄGLUTKI I MAM WRAŻENIE ZE OD WCZORAJ MI SIE OPUŚCIŁ(CZY NIE ZA WCZEŚNIE?):confused:

No to pokazuje swój ;-) Zdjęcie zrobione dzisiaj na działeczce w przełomowym momencie, bo dokładnie w połowie ciąży, czyli w ostatnim dniu 20-go tygodnia :laugh2: 94cm w obwodzie w najszerszym miejscu.

fajne te nasze brzuszki:-D to chyba jedyny okres w zyciu kobiety kiedy ta czesc ciala mimo iz duza- cieszy. ja tez musze sie sfotografowac i na pewno sie wam zaprezentuje.

reklama
Do góry