reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Megan piękności, masz taki sam jak ostatnio czy urósł??

Juz od tego tygodnia chyba będę się mierzyć, by mieć lepsze porównanie :)
Dziękuje [emoji4] wydaje mi sie ze urósł troche :D ze bardziej go wybilo do przodu[emoji14]

Dobry pomysł z tym mierzeniem:p chyba tez zaczne zawsze rano mierzyc i potem wieczorem zeby miec porównanie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dokladnie cos w tyn stylu :D

Ooo to super :D ale ty to mega chudzina :D

Nieee. To po prostu zdjecia z rana :D wieczorem jest duzo gorzej. Zwłaszcza, ze mam bardzo słabe mięśnie brzucha. Generalnie zmotywowałam sie do jakichkolwiek ćwiczeń w ciazy dopiero [emoji23]
A do tego jestem niziutka :) 161cm ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee. To po prostu zdjecia z rana :D wieczorem jest duzo gorzej. Zwłaszcza, ze mam bardzo słabe mięśnie brzucha. Generalnie zmotywowałam sie do jakichkolwiek ćwiczeń w ciazy dopiero [emoji23]
A do tego jestem niziutka :) 161cm ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czy siak jestes chudzinka haha do tego drobniutka :D ja mam 172cm:D ja chcialam na basen chodzic ale no niestety nie moge :( tak to tylko na pilce sobie skacze :D
Megann - no zaczynasz rosnąć [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Hurraaa ! [emoji41]

Misia zdziwilabys się, znam mamy bliźniaków które zazwyczaj miały taki sam brzuszek.. Tylko nieliczne z wuekszymi chodziły, choćby tu na forum.

Megan mi chodzi o mierzenie np. Cotygodniowe, by ocenić jak brzuszek rośnie.

Ola mój jest też duuuzo większy na wieczór. Nigdy wtedy zdjęć nie robie bo to po posiłku wiec jakoś sztucznie powieksxone.
Dziś mam mega.. Juz sama nie wiem czy mam paranoję czy będzie znowu taki duży..

Tam są wymiary twojego dziecka:) płci tam nie ma dziecka :)
Ps. Nie do końca rozumiem twoje pytanie, więc może odp jest nie taka jak chciałaś :p

Tam są wymiary twojego dziecka:) płci tam nie ma dziecka :)
Ps. Nie do końca rozumiem twoje pytanie, więc może odp jest nie taka jak chciałaś :p
To wiem, do gory jest sex czyli płeć, ja wiadomo ze kobieta i sie zastanawiam czy to jest plec dziecka czy ze moje dane

Wszystkie brzuszki piękne, bo z piękną zawartością :) Ja mierze sobie obwód brzucha, bo mam wrażenie, że wcale nie urósł. Na zdjęciach, to już w ogóle nic nie widać... Na razie + 4 cm

reklama
Lilith mega zgrabny brzusio ;)
Megan no w koncu jest ;)
Monti slicznie :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry