reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Mam to samo co Megan, mój jest taki że bez problemu mogę mówić że przestałam ćwiczyć i jem więcej bo ani trochę to to ciążowe nie jest a jednak trochę bym chciała taką piłeczkę już mieć dowiedzieć się jak to jest :p

Mam to samo co Megan, mój jest taki że bez problemu mogę mówić że przestałam ćwiczyć i jem więcej bo ani trochę to to ciążowe nie jest a jednak trochę bym chciała taką piłeczkę już mieć dowiedzieć się jak to jest :p
No dokladnie cos w tyn stylu :D
Megan, to my widze podobnie :) Ty masz dzis 18+0, a ja 18+1 :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to super :D ale ty to mega chudzina :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan piękności, masz taki sam jak ostatnio czy urósł??

Juz od tego tygodnia chyba będę się mierzyć, by mieć lepsze porównanie :)

A ja nadal jestem w szoku jak na podobnym etapie ciąży mogą być różne te nasze brzuszki, bo przecież maleństwa są wszędzie podobnej wielkości jeszcze. No poza naszymi mamami bliźniaków.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith,Megan piekne brzuszki [emoji5][emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Do góry