reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Rośnie jak szalona/y :) :) cudnie

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Arrow92 - śliczny brzuszek i Ty jaka piękna :) Ja mam coś podobnego ..moze troszeczke mniejszy i tez mi tak z dnia na dzien wyskoczyl ,a dodam ,ze jem mniej niz przez ciaza i reszta ciala schudła Kasiulka - Piękna mamuśka i brzuszek już spory :D Ja muszę wybrac kurtke na zime ale mam spory dylemat co do rozmiaru i stylu bo nie wiem jak to bedzie za miesiac czy 2 :/

Mam zwykły płaszcz z hh XS i na brzuch kupa miejsca jeszcze. dla mnje liczy sje ciepło wiec tylko z piór mogę nosić ubrania wierznie na zimę. zawsze można kupić rozmar większy :p

Kasiulka! - Właśnie o takim płaszczyku myślałam tyle ,że nie mogę się zdecydować jaki rozmiar :p

Lilth - Ja trochę wybredna jestem a z zimowymi ciuszkami to już całkiem i to od malego tak mam bo nawet w przedszkolu kurtki zaczynalam ogladac juz od wakacji - wszystko mnie uwieralo i mama bala sie ze do zimy nic nie znajde [emoji23]Jak rękaw za szeroki ,albo za ciasny to już źle się czuje. Do tej pory miałam wszystko dopasowane i boje się,że teraz XS bedzie ok ,a potem zrobi się za ciasna , kupie M ,a ta będzie miała za długie i za szerokie rękawy [emoji53] Chcialabym zeby mi juz do konca zimy straczyla jedna bo z domu nie wychodze az tak czesto ,a na wiosne mam sweterki. Kurtka skórzana dzisiaj mnie uciskała, a w spodniach z wysokim stanem przez cala droge rozpinal sie rozporek [emoji23] Brzuch mi wzdelo strasznie od góry do dołu ale moja mama miala tak samo wiec to chyba po niej odziedziczylam :/

Tylko kurtki mi brakuje i leginsow :) . Z górą jest ok bo jak polece w styczniu do polski to mamie pare szerszych bluzek ukradne [emoji1] Żyje nadzieja,że po porodzie wroce do dawnych rozmiarow i bede mogla znowu ubrac sie w swoje ciuszki [emoji1] A w sobote byla powtórka z rozrywki - wchodzimy do sklepu,a ja znowu na dział dziecięcy. Mój się śmiał ,że nawet płci jeszcze nie znamy ,a ja już prognozuje i do koszyka chce pchać ciuchy dla dziewczynki [emoji23]

Ostatnia edycja:
105cf4052904587c4da7f916143adbf9.jpg

Cześć dziewczyny jestem tu nowa!z radością mogę dołączyć do szczęśliwego grona lipcowek[emoji6] mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ponieważ jestem juz po jednej nie udanej ciąży ... Jestem dobrej myśli![emoji3] a oto mój brzusio tez juz coś widać [emoji7]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry