reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
A ja dzis 15tydzien+3.
Juz wyraźnie widac!
Bokserki męża ;)

Rano juz sporo mniejszy ten brzuch. A wcale duzo nie zjadłam! [emoji848]
98340d86e76691272166e2170cbd67de.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W - widać, widać [emoji4]. Super!
I ja przejmuje bokserki mężowe - mam takie 3 pary tylko do swojego użytku - Teściowa niw trafiła z rozmiarem [emoji3][emoji6] (tyle, ze w porze wiosenno - letniej, teraz bujam się w długich flanelach)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie to ze widac JUZ nie bardzo mnie cieszy, bo jak na pierwsza ciaze to troche za szybko ;( przez co boje sie wielkiego brzucha na koniec.. no ale nic nie poradze, nie objadam sie przesadnie, wiec widocznie tak musi byc. Najgorzej, ze wieczorem jest dramat :D ogromny!
A dzis mnie ciągnie w dole brzucha, wiec jutro moge sie obudzić z dwa razy większym :|

Bokserki sa najlepsze :D te sa na męża za luźne w biodrach, wiec ja mam spódnico-spodnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ola widać mimo, iż chudzinka jesteś :)

Masz malutki brzuszek jak na 1 ciążę. Tez byłam szczuplutka a miałam już piłeczkę spora. Druga sprawa, że w 1 ciąży miałam największy brzuch.

Ola widać mimo, iż chudzinka jesteś :)

Masz malutki brzuszek jak na 1 ciążę. Tez byłam szczuplutka a miałam już piłeczkę spora. Druga sprawa, że w 1 ciąży miałam największy brzuch.

A czy to ma wpływ na to, ze na koniec moj bedzie większy niz tych, ktore sa podobnej postury, teraz maja mniejszy? Z ciekawości pytam :)
I łatwo po tej 1 ciazy wróciłaś do dawnej sylwetki?

reklama
Ola W zdecydowanie nie ..zreszta co.ciaza to tez inny brzuch.Moja mama z bratem miala ogromny a z siostra taki ze na porodowce sie jej pytali kiedy urodzila.

010igov35ye70zfx.png

Do góry