reklama
Karo - jak Ty cudnie wyglądasz! śliczna sukienka [emoji5][emoji5][emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis 15tydzien+3.
Juz wyraźnie widac!
Bokserki męża
Rano juz sporo mniejszy ten brzuch. A wcale duzo nie zjadłam! [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Juz wyraźnie widac!
Bokserki męża
Rano juz sporo mniejszy ten brzuch. A wcale duzo nie zjadłam! [emoji848]
No właśnie mała niespodzianka bo już wyskoczył po kilku godzinach xDPięknie Karoo!!
AIM juz powoli powoli. Kto wie jak wyskoczy za miesiąc?
Ola W - widać, widać [emoji4]. Super!
I ja przejmuje bokserki mężowe - mam takie 3 pary tylko do swojego użytku - Teściowa niw trafiła z rozmiarem [emoji3][emoji6] (tyle, ze w porze wiosenno - letniej, teraz bujam się w długich flanelach)
I ja przejmuje bokserki mężowe - mam takie 3 pary tylko do swojego użytku - Teściowa niw trafiła z rozmiarem [emoji3][emoji6] (tyle, ze w porze wiosenno - letniej, teraz bujam się w długich flanelach)
No wlasnie to ze widac JUZ nie bardzo mnie cieszy, bo jak na pierwsza ciaze to troche za szybko ;( przez co boje sie wielkiego brzucha na koniec.. no ale nic nie poradze, nie objadam sie przesadnie, wiec widocznie tak musi byc. Najgorzej, ze wieczorem jest dramat ogromny!
A dzis mnie ciągnie w dole brzucha, wiec jutro moge sie obudzić z dwa razy większym :|
Bokserki sa najlepsze te sa na męża za luźne w biodrach, wiec ja mam spódnico-spodnie [emoji23][emoji23][emoji23]
A dzis mnie ciągnie w dole brzucha, wiec jutro moge sie obudzić z dwa razy większym :|
Bokserki sa najlepsze te sa na męża za luźne w biodrach, wiec ja mam spódnico-spodnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ola widać mimo, iż chudzinka jesteś
Masz malutki brzuszek jak na 1 ciążę. Tez byłam szczuplutka a miałam już piłeczkę spora. Druga sprawa, że w 1 ciąży miałam największy brzuch.
A czy to ma wpływ na to, ze na koniec moj bedzie większy niz tych, ktore sa podobnej postury, teraz maja mniejszy? Z ciekawości pytam
I łatwo po tej 1 ciazy wróciłaś do dawnej sylwetki?
reklama
Podziel się: