reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Morela a czemu masz pionowe cięcie? Pierdyknij se tatuaż ;D (ja planuje po etapie prokreacji) a poważnie to ja nie pokazuje od lat bo mam brzydki :) ale rozumiem że dla kogoś może być trauma, będziesz smarować może nie będzie widać.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia - cięli mnie pionowo żeby móc po wyjęciu Mikołaja przeprowadzić operację usunięcia krwi i żylaka z macicy i otrzewnej.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Morela moja mama po ciąży bliźniaczej, miała cesarke i również pionowo cięta. Powiem Ci ze nie widać z czasem tej blizny. U niej bardziej widać rozstepy. Ale tak jak dziewczyny piszą. Smaruj na blizny czymś to myślę że nie będzie bardzo widać. Poza tym pamiętaj że najważniejsze ze mężowi się podobasz, tym bardziej jak wie że wydalas na świat jego dziecko :*

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama też ma pionową bo kiedyś chyba tak szyli w ogóle;-) nie będzie widać morela nie martw sie:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, jest bardzo dobrze! Zresztą sama po sobie jestem zaskoczona jak szybko brzuch się wchłania[emoji6] Jak przyjdę do domu to się w lustrze obejrzę, bo w szpitalu widzę siebie od szyi w górę[emoji23][emoji23] Ale widzę wszystko poniżej pępka i jest dobrze[emoji23][emoji23][emoji23]

Morela, moja koleżanka też ma pionową bliznę i z czasem stała się bardzo mało widoczna. Masowanie maściami na blizny naprawdę daje efekty, potrzeba tylko wytrwałości[emoji123][emoji123]

Morelka mogę napisać to samo. U mamy blizny prawie nie widac, wręcz lepszy brzuch miała/ma niż ja po swojej cc, gdzie został taki charakterystyczny fald.

Takie słabej jakości zdjęcie ale to mój brzuch dziś rano czyli 5 dni po. 2.5 kg zostało jeszcze :)

Załączniki

• IMG_20170720_074129457.jpg
    IMG_20170720_074129457.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 203
reklama
Do góry