reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Chybra - pięknie wystrzelił [emoji3]

Aim - o Cie proszę - jaki pikny brzusio [emoji54] !!! mega zaskoczona jestem, tyle czasu nic, aż tu nagle piłka [emoji3]

Alex - alez u Ciebie zgrabniutko i malutko - pięknie [emoji3]

reklama
Świątecznie zaczynamy 26 tydzień

Czy Wy też nadal potrzebujecie więcej snu niż kiedyś? Ja to miałam nadzieję, że to jednak minie a tu d... No i ogólnie jakoś tak mi się włączyło, że mam mega lenia i mi się nie chce nigdzie wypełzać wieczorową porą

W zeszłym tygodniu byłam na usg 3d ale zero współpracy. Najpierw zasłaniała się ręką, potem nogą :) ale zdjęcie mordki jakieś tam udało się uchwycić :) Waży już 740g

Załączniki

• 26.jpg
    26.jpg
    144,2 KB · Wyświetleń: 154
Ostatnia edycja:
Morela piękna pileczka!
Kasiulka Twój to doklejony-stanie ktoś za Tobą to nie zauważy ze w ciąży jestes!
Chybra super brzusio i coraz wiekszy
Aim nareszcie go widać-teraz może zaczną przepuszczac Cie w kolejkach;)
Alex faktycznie przez sweterek wydaje się maly.
Bab gdzie Ty masz swój brzuszek?! Albo takie ujęcie jakby tylko wzdęcia byly-26 tydz a wygląda na 16:D

@bab takie głupie pytanie-a jak ty się czujesz z takim brzuchem? :) Dobrze ci, czy wolałabyś większy jednak? Bo ja przy takim to miałam jednak dyskomfort :p

reklama
Do góry