reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Jeżeli mogę wtrącić - ja nie rodziłam ale koleżanka tak i mówiła że jak za szybko po porodzie zaczęła ćwiczyć brzuch to wtedy jej się rozeszły mięśnie.
Tak i ja to potwierdzam moje dwie znajome tak wlasnie zrobily i do tego po cesarce zalozyly odrazu pasy sciagajace i obydwie mialy operacje na te miesnie takze nie ma co pajacowac po porodzie miesnie zejda sie same a robota przy maluchu wycwiczy je w odpowiednim tempie.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za odpowiedzi :) i rady :)

Łatwo mowic, zebym się tak nie bała wszystkiego [emoji6] w sumie moze określenie "boje sie" jets zbyt mocne. Po prostu jestem ciekawa, a ze rożne rzeczy die czyta, to lepiej zapytac jak to w praktyce wygląda :)

A macie jakies sprawdzone niskokaloryczne przekąski? Moze podsunięcie więcej pomysłów niz mam sama :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W. ja niepomoge w przekaskach bo jak juz moge cos zjesc to jem i nie patrze na kalorycznosc jakos zawsze jadlam.to co chcialam i nigdy nie liczylam kalori jedz tak jak dotychczas i bedzie dobrze :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Mafu ale widać już brzuszek, ekstra!! I bardzo mało przytylas w poprzednich ciazach.

W ciazy z synem miałam rozejscie miesni i do tego przepukline. Mam to do teraz bo nie zdarzylam ogarnąć po ciąży z coreczka a obecna. Wizyte mam w styczniu odnośnie przepukliny, z którą będę już robić po cc. Mięśnie rozeszły się w trakcie ciąży, mimo bardzo wycwiczonych mięśni brzucha a za szybko po wcześniejszej ciazy nie byłam bo ponad 7 lat.
Po cc z synem odczekane pół roku i wtedy ćwiczenia baaardzomduzo dały i zwiazaly do kupy jako tako tomcomtrzeba nie licząc przepukliny.
Na zdjęciu, które tu dawalam było przepukline widać.
W ciazy sprawia mi trochę bólu..

Po ciąży z synem i wycwiczeniu tak widać było przepukline. Obecnie znowu jest spora bo mięśnie tez puściły..

DSC_0166.JPG

Załączniki

• DSC_0166.JPG
    DSC_0166.JPG
    542,7 KB · Wyświetleń: 803
Lilth miesnie podziwiam i owszem, ale najbardziej dietę!!! Ładnie wszystko odsloniete. Ja miałam fajowe miesnie ale jednak pod warstewka i efektu nie było. Ale jak dotykałam super przynajmniej 4pak

A na przepuklinę to tylko operacja?

Lilith - to się miałaś z tymi mięśniami (o przepuklinie nawet nie wspominam - bo temat trwa). Podziwiam, że tak pięknie na nowo je wycwiczylas.
Az mi wstyd, ze tak nie wiele poświęcalam czasu i pracy nad własnym cielskiem

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam 174. w pierwszej ciazy startowała z 67 kg a skończyłam na 83kg :) Było grubo od pasa w dół :) Teraz schudłam trochę chyba 65kg mamy... ale dziś usłyszałam od eM, że już mi się tylek zaokrąglil :[ a brzucha nie widać, więc znowu mi wchodzi w najwyższe partie ud wrrry a to już 13t :)

Do góry