reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dzięki dziewczyny, rośnie rośnie, kg to ok 6 na plusie a cm to się nigdy nie mierzyłam :) W robocie też juz mówią, że widać, nie wspominając o chłopie, który też mi rzuca raz na jakiś czas tekst, że noooo widać ci brzuch haha

No i chyba na jakieś nadprogramowe usg trzeba się wybrać na dniach, żeby sprawdzić jak Zosia/Zuzia się rozwija :) i co gorsza zacząć powoli porządki aby wyprawka się gdzieś zmieściła :)

Idę nadrabiać Wasze brzuszki bo tydzień mnie nie było i chyba ze 20 stron mam do nadrobienia.

Bab a czemu Ciebie na watku glownym nie ma? Albo nie zauwazylam :D

Sliczne brzusie

Aga cebula zajebista:D
Ja to zawsze na taka fryzure mowie hujek na glowie:D czemu sama nie wiem.

A no fakt nie ma mnie chyba na głównym tylko tu i w badaniach. Obiecuję poprawę w miarę możliwości czasowych. Praca stała, swój biznes - sklep zoologiczny, w domu dwa psy i 2 koty do ogarnięcia pochłaniają trochę czasu a jeszcze trzeba znaleźć czas na drzemeczki w ciągu dnia :)
No i muszę Wam powiedzieć, że od paru dni trwa u mnie faza na lody i wciągam je codziennie. Nie ma to jak zdrowa dieta ;)

Dziewczyny ale ładnie rośniecie

Aim no rośniesz , nie da się ukryć :)

Lilith pokaźny i uroczy ten Twój brzucholek :)

Kasiulka super, wysportowana , brzuszek piękny , pozazdrościć , ja to już chyba się nie pokażę , bo mam wrażenie , że słoń jestem :)

Aga hehe ja też wiecznie cebulowy nieład na głowie :):) jak rozpuszczę włosy raz na ruski rok albo zrobię inne upięcie to od razu wszyscy pytają , czy u fryzjera byłam i zawsze jest zdziwienie , że mam takie długie włosy aaa i oczywiście brzusio piękny , no i mama laseczka :)

Alex ładnie Ci w tej ciąży :) brzuszek coraz większy :)

Bab maluszek , ja to taki mam standardowo :)

Zapomniałam dodać:-p A pisałyśmy o problemach z myśleniem hehe. 24 tydzień, i już prawie 5 kg na plusie.

Załączniki

• 20170404_115000-1.jpg
    20170404_115000-1.jpg
    822,8 KB · Wyświetleń: 161
reklama
Do góry