reklama
Dzięki dziewczyny, rośnie rośnie, kg to ok 6 na plusie a cm to się nigdy nie mierzyłam W robocie też juz mówią, że widać, nie wspominając o chłopie, który też mi rzuca raz na jakiś czas tekst, że noooo widać ci brzuch haha
No i chyba na jakieś nadprogramowe usg trzeba się wybrać na dniach, żeby sprawdzić jak Zosia/Zuzia się rozwija i co gorsza zacząć powoli porządki aby wyprawka się gdzieś zmieściła
Idę nadrabiać Wasze brzuszki bo tydzień mnie nie było i chyba ze 20 stron mam do nadrobienia.
No i chyba na jakieś nadprogramowe usg trzeba się wybrać na dniach, żeby sprawdzić jak Zosia/Zuzia się rozwija i co gorsza zacząć powoli porządki aby wyprawka się gdzieś zmieściła
Idę nadrabiać Wasze brzuszki bo tydzień mnie nie było i chyba ze 20 stron mam do nadrobienia.
A no fakt nie ma mnie chyba na głównym tylko tu i w badaniach. Obiecuję poprawę w miarę możliwości czasowych. Praca stała, swój biznes - sklep zoologiczny, w domu dwa psy i 2 koty do ogarnięcia pochłaniają trochę czasu a jeszcze trzeba znaleźć czas na drzemeczki w ciągu dnia
No i muszę Wam powiedzieć, że od paru dni trwa u mnie faza na lody i wciągam je codziennie. Nie ma to jak zdrowa dieta
No i muszę Wam powiedzieć, że od paru dni trwa u mnie faza na lody i wciągam je codziennie. Nie ma to jak zdrowa dieta
aha83
kwietniówka '09
Dziewczyny ale ładnie rośniecie
Aim no rośniesz , nie da się ukryć
Lilith pokaźny i uroczy ten Twój brzucholek
Kasiulka super, wysportowana , brzuszek piękny , pozazdrościć , ja to już chyba się nie pokażę , bo mam wrażenie , że słoń jestem
Aga hehe ja też wiecznie cebulowy nieład na głowie jak rozpuszczę włosy raz na ruski rok albo zrobię inne upięcie to od razu wszyscy pytają , czy u fryzjera byłam i zawsze jest zdziwienie , że mam takie długie włosy aaa i oczywiście brzusio piękny , no i mama laseczka
Alex ładnie Ci w tej ciąży brzuszek coraz większy
Bab maluszek , ja to taki mam standardowo
Aim no rośniesz , nie da się ukryć
Lilith pokaźny i uroczy ten Twój brzucholek
Kasiulka super, wysportowana , brzuszek piękny , pozazdrościć , ja to już chyba się nie pokażę , bo mam wrażenie , że słoń jestem
Aga hehe ja też wiecznie cebulowy nieład na głowie jak rozpuszczę włosy raz na ruski rok albo zrobię inne upięcie to od razu wszyscy pytają , czy u fryzjera byłam i zawsze jest zdziwienie , że mam takie długie włosy aaa i oczywiście brzusio piękny , no i mama laseczka
Alex ładnie Ci w tej ciąży brzuszek coraz większy
Bab maluszek , ja to taki mam standardowo
pumelova
Fanka BB :)
Bab extra nie grożą Ci rozstępy puki co[emoji16] ja mam taki a nawet większy bez dziecka w środku[emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: