reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dzięki dziewczyny, rośnie rośnie, kg to ok 6 na plusie a cm to się nigdy nie mierzyłam :) W robocie też juz mówią, że widać, nie wspominając o chłopie, który też mi rzuca raz na jakiś czas tekst, że noooo widać ci brzuch haha

No i chyba na jakieś nadprogramowe usg trzeba się wybrać na dniach, żeby sprawdzić jak Zosia/Zuzia się rozwija :) i co gorsza zacząć powoli porządki aby wyprawka się gdzieś zmieściła :)

Idę nadrabiać Wasze brzuszki bo tydzień mnie nie było i chyba ze 20 stron mam do nadrobienia.

Bab a czemu Ciebie na watku glownym nie ma? Albo nie zauwazylam :D

Sliczne brzusie

Aga cebula zajebista:D
Ja to zawsze na taka fryzure mowie hujek na glowie:D czemu sama nie wiem.

A no fakt nie ma mnie chyba na głównym tylko tu i w badaniach. Obiecuję poprawę w miarę możliwości czasowych. Praca stała, swój biznes - sklep zoologiczny, w domu dwa psy i 2 koty do ogarnięcia pochłaniają trochę czasu a jeszcze trzeba znaleźć czas na drzemeczki w ciągu dnia :)
No i muszę Wam powiedzieć, że od paru dni trwa u mnie faza na lody i wciągam je codziennie. Nie ma to jak zdrowa dieta ;)

Dziewczyny ale ładnie rośniecie

Aim no rośniesz , nie da się ukryć :)

Lilith pokaźny i uroczy ten Twój brzucholek :)

Kasiulka super, wysportowana , brzuszek piękny , pozazdrościć , ja to już chyba się nie pokażę , bo mam wrażenie , że słoń jestem :)

Aga hehe ja też wiecznie cebulowy nieład na głowie :):) jak rozpuszczę włosy raz na ruski rok albo zrobię inne upięcie to od razu wszyscy pytają , czy u fryzjera byłam i zawsze jest zdziwienie , że mam takie długie włosy aaa i oczywiście brzusio piękny , no i mama laseczka :)

Alex ładnie Ci w tej ciąży :) brzuszek coraz większy :)

Bab maluszek , ja to taki mam standardowo :)

Zapomniałam dodać:-p A pisałyśmy o problemach z myśleniem hehe. 24 tydzień, i już prawie 5 kg na plusie.

Załączniki

• 20170404_115000-1.jpg
    20170404_115000-1.jpg
    822,8 KB · Wyświetleń: 158
reklama
Do góry