reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Aim chyba sobie za krotko ciachnelas ta sukienusie. Jak brzuszke nabierze potegi przod Ci sie podnieszie i mocno skroci. Chyba, ze mini mini w ogole Ci nie przeszkadza

Lilith - rzadzisz mamuśka [emoji106][emoji3]. Ślicznie wyglądasz [emoji7]

Aim - noszz - też mam tą sukienkę, i poza materiałem ledwo ja poznałam [emoji1]. Masz talent do przeróbek.
Brzusio uroczy [emoji4]

Aim chyba sobie za krotko ciachnelas ta sukienusie. Jak brzuszke nabierze potegi przod Ci sie podnieszie i mocno skroci. Chyba, ze mini mini w ogole Ci nie przeszkadza
Planowo miałam ją zrobić 2 cm dłuższą ale z rozpędu później zrobiłam krótszą :D jednak fakt że mi to kompletnie nie przeszkadza, często chodziłam nawet w sporo krótszych.

reklama
IMG_5632.JPG
Lilth chyba tez jeszcze mam talie tylko ze ja wieksza babka od Ciebie jestem w szerz

Załączniki

• IMG_5632.JPG
    IMG_5632.JPG
    111,9 KB · Wyświetleń: 531
Do góry