reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka piękny brzusio :)
Misia fajna piłeczka chociaż na fotce drugiej zupełnie tej piłki niewidac :)

ŻonaGraja wyglądasz ślicznie..ciąża ci służy.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex od przodu talia mi zniknęła bo miałam tam duże wciecie :) normalnie mam wielką klatę wąską talię i ogromniaste biodra z tlusciutkimi udkami, za to na lydkach ani grama tłuszczu i mięśnie jak stal bo zawsze dzwigaja duża masę na obcasach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, jak ślicznie. Faktycznie, od przodu mało co widać :)

Żonagraja, dziewczyny mają racje, ciąża ci służy. Pięknie wyglądasz :)

Jeszcze raz dziekuje za komplementy. Mysle ze moj wygld jest odzwierciedleniem samopoczucia. Jak na razie dalej nie bardzo czuje, ze jestem w ciazy. Nie mam boli, zgagi, czuje sie lekko.

Misia jaka odstrzelona, ale brzus maly, przynajmniej w czarnym.. w czarnym wszystko sie gubi

Zona ten zcieniowany filtr tez ciutek zamazuje obraz, ale jak na 27 tc tez masz malutka. Masz taka fajna drobniutka buzke :) Ja mam wielka :/

Dołączam do pileczek,26 tydzień,-1,5kg przez dietę,ale i tak 6 do przodu :-)
1490952044-aaaaaa.jpeg
1490952051-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea - aleś Ty drobniutka [emoji3]. Śliczna piłeczka [emoji7].
Wiesz, że dalej jestem pod wrażeniem Twojego mieszkanka? Mam nadzieję, że moja wykończeniowka choć w połowie tak dobrze mi wyjdzie jak Tobie [emoji5]

reklama
Do góry