reklama
Bab, Alex , Liluli śliczne brzusie a każdy inny
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Alex_87
Fanka BB :)
Liluli fajny brzus.. Na kiedy masz termin? Suwaczek pokazuje ci 24+4 ja akurat dziś mam 24+4..i pytam tak z ciekawości
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Aim - Brzuchatku Ty nasz [emoji3], no w końcu [emoji3][emoji3][emoji3].
Paninka - Lasencja! Pięknie wyglądasz - kiecka, buty - Wowww!
Bab - nie chciałabyś z 10 cm więcej w obwodzie? [emoji6]. Z chęcią się podzielę (czyt.oddam na zawsze) [emoji3]
Alex - Kobieto, ja nie wiem jak Ty to robisz - w ciuszkach brzuszek zawsze mniejszy, i na dodatek jasne kolory Ci sprzyjają [emoji3]. Pięknie [emoji3]
Liluli - cudnie [emoji3].
Paninka - Lasencja! Pięknie wyglądasz - kiecka, buty - Wowww!
Bab - nie chciałabyś z 10 cm więcej w obwodzie? [emoji6]. Z chęcią się podzielę (czyt.oddam na zawsze) [emoji3]
Alex - Kobieto, ja nie wiem jak Ty to robisz - w ciuszkach brzuszek zawsze mniejszy, i na dodatek jasne kolory Ci sprzyjają [emoji3]. Pięknie [emoji3]
Liluli - cudnie [emoji3].
Ostatnia edycja:
Termin mam na 10.07,jutro zaczynam 25tc [emoji5]Liluli fajny brzus.. Na kiedy masz termin? Suwaczek pokazuje ci 24+4 ja akurat dziś mam 24+4..i pytam tak z ciekawości
Suwaczek mi przeskakuje co kilka dni..
pumelova
Bab jaka Ty musiałas być szczuplutka przed ciąża!
Alex piękny!))
Liluli idziemy łeb w łeb, ja też skończyłam 25
Zrobiłam sobie porównanie 21 i 25tc, mam jeszcze z 17 ale mój telefon nie chce połączyć 3 zdjęć
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex piękny!))
Zrobiłam sobie porównanie 21 i 25tc, mam jeszcze z 17 ale mój telefon nie chce połączyć 3 zdjęć
Alex_87
Widać jak się brzusio pięknie zmieniaBab jaka Ty musiałas być szczuplutka przed ciąża!
Alex piękny!))
reklama
Liluli - super brzusio
Pumelova - extra takie porównanie brzuszek piekny i duzy juz, ale cycochy to tez pokaźne również widać róznice
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - extra takie porównanie brzuszek piekny i duzy juz, ale cycochy to tez pokaźne również widać róznice
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: