reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pumelova ja też podkreślam i też wyciągam takie rzeczy z szafy :) faldki głupio podkreślać a teraz brzuszek jak wyprasowany. Te luźne rzeczy będę nosić jak już urodzę na flaczka obwiślaczka. I dostałam po cioci 3 sukienki. Schudła skubana 25 kg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja też podkreślam i też wyciągam takie rzeczy z szafy :) faldki głupio podkreślać a teraz brzuszek jak wyprasowany. Te luźne rzeczy będę nosić jak już urodzę na flaczka obwiślaczka. I dostałam po cioci 3 sukienki. Schudła skubana 25 kg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
No fakt że ten brzuszek jest taki okrągły a nie pofaldowany:D
Eh wszystko przed nami!:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova super brzusio!! P.S. uwielbiam białe meble!!! :D:D

AIM coraz bardziej widoczny :)

Kasiulka roznica jest :) ja ciuszków z poczatku ciazy juz nie założe :( faktycznie wloski tez urosly, moje mało co rosna, chyba nigdy ich nie zapuszcze

Ola W. moje zarowno wlosy jak i paznokcie sa w stanie tragicznym od kiedy jestem w ciazy, cera tak samo, w 1szej ciazy było odwrotnie, wiec u mnie sie potwierdza, ze dziewczynka odbiera urode.

Linoone ale malutki brzuszek!! Ja jestem za tym, zeby jak najbardziej teraz brzuszek podkreslac i eksponowac, a nie ukrywac.

Truskawka - ale ja mam chłopca! Wiec powinnam byc PIEEEEEKNA ;) [emoji23]

Kasia- ja mam tak samo... to siedzi w głowie.
Aczkolwiek mając świadomość, ze jestem w ciazy staram wyciągnęłam sukienkę, na ktora uważałam, ze mam za duży brzuch ;D a teraz ją zakładam, no bo co... brzuch większy, ale z innego powodu! ;)
Aczkolwiek nie ukrywam, ze boje sie tego co bedzie pozniej. I powiem Wam ze dopada mnie ogólny stres... czy jestem na to wszystko gotowa. Na te zmiany w zyciu (rychło w czas [emoji23]) ale chyba kazfa to spotyka prędzej czy pozniej w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie :) ja np teraz bardziej myślę o tym ile się zmieni niż myślałam wcześniej choć ciążę mieliśmy zaplanowaną na tip top :) ale dla mnie co innego było planować i myśleć o tym że "kiedyś" coś tam będzie miało miejsce a inaczej jak wiem, że za pół roku :D

reklama
Ola W. paznokcie to nie jest jakis tam problem, zawsze mozna zamalowac, gorzej jak wlosy sa brzydkie czy cera ehh :/ ale u mnie jakos tak ogolnie zle wygladam z twarzy, ost przegladalam zdjecia na telefonie z przed roku to autentycznie mi sie plakac chciało, mimo, ze wlasnie rok temu to za brzuch bym sie dala pokroic ;p babie nie dogodzisz :D

AIM ja tam sie nie moge doczekac malutkiej kruszynki mimo ze juz wiem co mnie bedzie czekało, ten pierwszy okres najgorszy, ale z takim 2-3 latkiem to jest juz naprawde super :) co najlepsze ja juz planuje kolejna ciaze :D

Do góry