reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Pumelova ja też podkreślam i też wyciągam takie rzeczy z szafy :) faldki głupio podkreślać a teraz brzuszek jak wyprasowany. Te luźne rzeczy będę nosić jak już urodzę na flaczka obwiślaczka. I dostałam po cioci 3 sukienki. Schudła skubana 25 kg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja też podkreślam i też wyciągam takie rzeczy z szafy :) faldki głupio podkreślać a teraz brzuszek jak wyprasowany. Te luźne rzeczy będę nosić jak już urodzę na flaczka obwiślaczka. I dostałam po cioci 3 sukienki. Schudła skubana 25 kg.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
No fakt że ten brzuszek jest taki okrągły a nie pofaldowany:D
Eh wszystko przed nami!:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova super brzusio!! P.S. uwielbiam białe meble!!! :D:D

AIM coraz bardziej widoczny :)

Kasiulka roznica jest :) ja ciuszków z poczatku ciazy juz nie założe :( faktycznie wloski tez urosly, moje mało co rosna, chyba nigdy ich nie zapuszcze

Ola W. moje zarowno wlosy jak i paznokcie sa w stanie tragicznym od kiedy jestem w ciazy, cera tak samo, w 1szej ciazy było odwrotnie, wiec u mnie sie potwierdza, ze dziewczynka odbiera urode.

Linoone ale malutki brzuszek!! Ja jestem za tym, zeby jak najbardziej teraz brzuszek podkreslac i eksponowac, a nie ukrywac.

Truskawka - ale ja mam chłopca! Wiec powinnam byc PIEEEEEKNA ;) [emoji23]

Kasia- ja mam tak samo... to siedzi w głowie.
Aczkolwiek mając świadomość, ze jestem w ciazy staram wyciągnęłam sukienkę, na ktora uważałam, ze mam za duży brzuch ;D a teraz ją zakładam, no bo co... brzuch większy, ale z innego powodu! ;)
Aczkolwiek nie ukrywam, ze boje sie tego co bedzie pozniej. I powiem Wam ze dopada mnie ogólny stres... czy jestem na to wszystko gotowa. Na te zmiany w zyciu (rychło w czas [emoji23]) ale chyba kazfa to spotyka prędzej czy pozniej w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie :) ja np teraz bardziej myślę o tym ile się zmieni niż myślałam wcześniej choć ciążę mieliśmy zaplanowaną na tip top :) ale dla mnie co innego było planować i myśleć o tym że "kiedyś" coś tam będzie miało miejsce a inaczej jak wiem, że za pół roku :D

reklama
Ola W. paznokcie to nie jest jakis tam problem, zawsze mozna zamalowac, gorzej jak wlosy sa brzydkie czy cera ehh :/ ale u mnie jakos tak ogolnie zle wygladam z twarzy, ost przegladalam zdjecia na telefonie z przed roku to autentycznie mi sie plakac chciało, mimo, ze wlasnie rok temu to za brzuch bym sie dala pokroic ;p babie nie dogodzisz :D

AIM ja tam sie nie moge doczekac malutkiej kruszynki mimo ze juz wiem co mnie bedzie czekało, ten pierwszy okres najgorszy, ale z takim 2-3 latkiem to jest juz naprawde super :) co najlepsze ja juz planuje kolejna ciaze :D

Do góry