reklama
Zgadzam sie z dziewczynami malenkie brzuszki i chudziny z Was, za to juz chyba przestane na wage wchodxic nic nie robie tylko jem a jutro to juz w ogole rozpuste sobie zrobie a co raz w roku nie odpuszcze, a waga juz 5kg na plusie wrrr ale coz moze kiedys troche zwolni
Aha jak ładnie w takim kolorze! W ogole świetna sukienka
Lilith- ja na wadze mam na plusie ok 4,8-5kg. Woda na razie mi sie raczej nie zbiera, gorzej bedzie jak sie zrobi cieplej-wtedy mi skoczy, bo wtedy na bank mi sie bedzie zbierać duzo.
Inna sprawa, ze poki co w ogole za mało pije. Musze sie ogarnac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith- ja na wadze mam na plusie ok 4,8-5kg. Woda na razie mi sie raczej nie zbiera, gorzej bedzie jak sie zrobi cieplej-wtedy mi skoczy, bo wtedy na bank mi sie bedzie zbierać duzo.
Inna sprawa, ze poki co w ogole za mało pije. Musze sie ogarnac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczne macie te brzuszki i zaskakuje mnie zawsze jakie potrafią byc rozne na podobnym etapie ciąży
U mnie dzisiaj z troche innej perspektywy
a jutro rano podglądamy na prenatalnych co tam slychac u naszego malego kopacza
Edit : co chwile próbuje cos zrobic zeby normalnie sie dodalo a zdjecie robi na zlosc i sie obraca
Napisane na LG-D855 w aplikacji
U mnie dzisiaj z troche innej perspektywy
Edit : co chwile próbuje cos zrobic zeby normalnie sie dodalo a zdjecie robi na zlosc i sie obraca
Napisane na LG-D855 w aplikacji
Załączniki
reklama
Dziekuje edytowalam wlasnie 2 razy i doopka ;pMegann - ale ładnie się ukształtował [emoji3]
Spróbuj zedytowac fotkę, i dopiero wtedy wstawić (miałam ten sam problem)
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: