reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Zgadzam sie z dziewczynami malenkie brzuszki i chudziny z Was, za to juz chyba przestane na wage wchodxic nic nie robie tylko jem a jutro to juz w ogole rozpuste sobie zrobie a co raz w roku nie odpuszcze, a waga juz 5kg na plusie wrrr ale coz moze kiedys troche zwolni

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Aha jak ładnie w takim kolorze! W ogole świetna sukienka :)

Lilith- ja na wadze mam na plusie ok 4,8-5kg. Woda na razie mi sie raczej nie zbiera, gorzej bedzie jak sie zrobi cieplej-wtedy mi skoczy, bo wtedy na bank mi sie bedzie zbierać duzo.
Inna sprawa, ze poki co w ogole za mało pije. Musze sie ogarnac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny brzuszek Aha! 22 tydzien! ja mam większy w 21 tyg :-D

w ogóle same śliczne brzuchole tutaj :-) każdy inny każdy cudny! :happy::happy::happy::rolleyes:

Sliczne macie te brzuszki :) i zaskakuje mnie zawsze jakie potrafią byc rozne na podobnym etapie ciąży :)
U mnie dzisiaj z troche innej perspektywy :)
1487764816088.jpg
a jutro rano podglądamy na prenatalnych co tam slychac u naszego malego kopacza :)
Edit : co chwile próbuje cos zrobic zeby normalnie sie dodalo a zdjecie robi na zlosc i sie obraca :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji

Załączniki

• 1487764802798.jpg
    1487764802798.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 1487764816088.jpg
    1487764816088.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 408
Megann - ale ładnie się ukształtował [emoji3]

Spróbuj zedytowac fotkę, i dopiero wtedy wstawić (miałam ten sam problem)

reklama
Do góry