reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brudne plamienia po poronieniu

diana1929

Początkująca w BB
Hej ,jestem tu nowa .Pod koniec marca poroniłam 2 dziecko (10 tydzień) .Po tygodniu milam łyżeczkowanie,wszystko ok.Staramy się dalej,lekarz dał zielone światło.23 maja milam pierwsza @. Cykle mam po 38 dni więc z moich ustaleń wynika że owulację będę miła gdzieś 15-17 czerwiec a od wczoraj dostałam takiego brudnego plamienia jak pod koniec okresu.To normalne po poronieniu że coś może się jeszcze czyścić?czy to początek jakiejś infekcji?

reklama
Witam, również miałam łyżeczkowanie 30 marca i również w tym samym tygodniu ciąży co pani, plamienia utrzymywały mi się bardzo długo, ponad miesiąc temu wykryte zostały u mnie torbiele na jajnikach dlatego musiałam zacząć przyjmować tabletki anty aby torbiele się wchłonęły, plamienia zakończyły się dopiero tydzień temu

Po poronieniu również miałam lekkie brudzenia w połowie cyklu (również mam długie) i akurat jak były miałam wizytę u lekarza. Powiedział, że to owulacja. Po poronieniu długość cykli może się zmienić.

Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała ?
Ok 3,5 tyg po poronieniu zaczęłam plamić na brazowo lekko ale codziennie. Dziś mija 35 dni od zabiegu a miesiączki nadal brak a ja nadal lekko mam na wkładce brazowe zabarwienie. Dzwoniłam do szpitala pytać czy to może być taka miesiączka 1 po poronieniu że w sesie lekka i bez żywej krwi ale powiedziano mi ze nie ale że jak dobrze się czuje nie gorączkuje to mam czekać aż przyjdzie
Czy któraś z was miała podobnie ? Po jakim czasie spodziewać się miesiączki wtedy. Tłumacze sobie że może organizm już się przygotowuje do @…

Ja plamiłam aż do @. Przyszła po 6 tygodniach.
czy plamienie było cały czas od poronienia czy również pojawiło się po jakimś czasie i trwało do przyjścia @ ? U mnie był spokój i plamienie pojawiło sie ok miesiąc po zabiegu myślałam że pojawi się @ ale półtora tygodnia nic tylko te brązowe plamienia …

Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała ?
Ok 3,5 tyg po poronieniu zaczęłam plamić na brazowo lekko ale codziennie. Dziś mija 35 dni od zabiegu a miesiączki nadal brak a ja nadal lekko mam na wkładce brazowe zabarwienie. Dzwoniłam do szpitala pytać czy to może być taka miesiączka 1 po poronieniu że w sesie lekka i bez żywej krwi ale powiedziano mi ze nie ale że jak dobrze się czuje nie gorączkuje to mam czekać aż przyjdzie
Czy któraś z was miała podobnie ? Po jakim czasie spodziewać się miesiączki wtedy. Tłumacze sobie że może organizm już się przygotowuje do @…
Hej, jak przyjdzie miesiączka, to na pewno będziesz wiedzieć.
Ja plamiłam praktycznie do pierwszej @.

Miesiączka po poronieniu powinna się pojawić do 6 tygodni, także jeszcze masz czas.
Pamiętaj, że każda z nas jest inna i to, że jedna dostała miesiączkę po 30 dniach od poronienia, a druga po 40 o niczym nie świadczy.

Powodzenia!

reklama
Do góry