Hej ,jestem tu nowa .Pod koniec marca poroniłam 2 dziecko (10 tydzień) .Po tygodniu milam łyżeczkowanie,wszystko ok.Staramy się dalej,lekarz dał zielone światło.23 maja milam pierwsza @. Cykle mam po 38 dni więc z moich ustaleń wynika że owulację będę miła gdzieś 15-17 czerwiec a od wczoraj dostałam takiego brudnego plamienia jak pod koniec okresu.To normalne po poronieniu że coś może się jeszcze czyścić?czy to początek jakiejś infekcji?
reklama
Nanus
Aktywna w BB
Witam, również miałam łyżeczkowanie 30 marca i również w tym samym tygodniu ciąży co pani, plamienia utrzymywały mi się bardzo długo, ponad miesiąc temu wykryte zostały u mnie torbiele na jajnikach dlatego musiałam zacząć przyjmować tabletki anty aby torbiele się wchłonęły, plamienia zakończyły się dopiero tydzień temu
Martyna9494
Aktywna w BB
Po poronieniu również miałam lekkie brudzenia w połowie cyklu (również mam długie) i akurat jak były miałam wizytę u lekarza. Powiedział, że to owulacja. Po poronieniu długość cykli może się zmienić.
Robiłam test owulacyjny,nie wskazał owulacji .Po poronieniu również miałam lekkie brudzenia w połowie cyklu (również mam długie) i akurat jak były miałam wizytę u lekarza. Powiedział, że to owulacja. Po poronieniu długość cykli może się zmienić.
Niby na jajnikach jest czysto,nie ma torbieli .Po poronieniu również miałam lekkie brudzenia w połowie cyklu (również mam długie) i akurat jak były miałam wizytę u lekarza. Powiedział, że to owulacja. Po poronieniu długość cykli może się zmienić.
JakaJaKaja
Fanka BB :)
Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała ?
Ok 3,5 tyg po poronieniu zaczęłam plamić na brazowo lekko ale codziennie. Dziś mija 35 dni od zabiegu a miesiączki nadal brak a ja nadal lekko mam na wkładce brazowe zabarwienie. Dzwoniłam do szpitala pytać czy to może być taka miesiączka 1 po poronieniu że w sesie lekka i bez żywej krwi ale powiedziano mi ze nie ale że jak dobrze się czuje nie gorączkuje to mam czekać aż przyjdzie
Czy któraś z was miała podobnie ? Po jakim czasie spodziewać się miesiączki wtedy. Tłumacze sobie że może organizm już się przygotowuje do @…
Ok 3,5 tyg po poronieniu zaczęłam plamić na brazowo lekko ale codziennie. Dziś mija 35 dni od zabiegu a miesiączki nadal brak a ja nadal lekko mam na wkładce brazowe zabarwienie. Dzwoniłam do szpitala pytać czy to może być taka miesiączka 1 po poronieniu że w sesie lekka i bez żywej krwi ale powiedziano mi ze nie ale że jak dobrze się czuje nie gorączkuje to mam czekać aż przyjdzie
Czy któraś z was miała podobnie ? Po jakim czasie spodziewać się miesiączki wtedy. Tłumacze sobie że może organizm już się przygotowuje do @…
JakaJaKaja
Fanka BB :)
czy plamienie było cały czas od poronienia czy również pojawiło się po jakimś czasie i trwało do przyjścia @ ? U mnie był spokój i plamienie pojawiło sie ok miesiąc po zabiegu myślałam że pojawi się @ ale półtora tygodnia nic tylko te brązowe plamienia …Ja plamiłam aż do @. Przyszła po 6 tygodniach.
Hej, jak przyjdzie miesiączka, to na pewno będziesz wiedzieć.Chciałam zapytać czy któraś z was tak miała ?
Ja plamiłam praktycznie do pierwszej @.
Miesiączka po poronieniu powinna się pojawić do 6 tygodni, także jeszcze masz czas.
Pamiętaj, że każda z nas jest inna i to, że jedna dostała miesiączkę po 30 dniach od poronienia, a druga po 40 o niczym nie świadczy.
Powodzenia!
reklama
Podziel się: