reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brązowe plamienia na początku wczesnej ciąży .

Byłam wczoraj u lekarza, stwierdzil na początku brak ciąży bo on nie widzi , po chwili ze tam jakiś mały pecherzyk jest , i albo doszło do zapłodnienia pozniej i to jest bardzo wczesna ciąża albo tej ciąży nie ma , albo coś jest nie tak bo jakby to był 6-7 tydzień to pecherzyk byłby 2, 3 większy i że za miesiąc mam przyjść na wizytye 🤯🤯 także nadal nic nie wiem, nadal mam plamienia teraz jest ich więcej ale dalej to jest brazowe plamienie , zero krwi , jedynie ból podbrzusza ustanal .

reklama
Byłam wczoraj u lekarza, stwierdzil na początku brak ciąży bo on nie widzi , po chwili ze tam jakiś mały pecherzyk jest , i albo doszło do zapłodnienia pozniej i to jest bardzo wczesna ciąża albo tej ciąży nie ma , albo coś jest nie tak bo jakby to był 6-7 tydzień to pecherzyk byłby 2, 3 większy i że za miesiąc mam przyjść na wizytye 🤯🤯 także nadal nic nie wiem, nadal mam plamienia teraz jest ich więcej ale dalej to jest brazowe plamienie , zero krwi , jedynie ból podbrzusza ustanal .
Aha , a jak powiedzialam mu ze nie mam okresu 2 tygodnie , i testy robiłam wyszły pozytywne to ten ze testom nie wierzy a okres to normalne 🤯🤯 jak normalne skoro miała w miarę regularny okres ewentualnie 2-3 dni po terminie mi przychodził

A jaka jest przyczyna plamień, co lekarz powiedział?

Idź do innego ginekologa.
Łatwo powiedzieć idz do innego , mieszkam za granica i tutaj to jest jeden z ginekologów do którego mogłam pojsc , jest jeszcze babka jakąś i myślę zeby udać się do niej za jakiś czas , wszystkie moje testy wyszły pozytywne nawet ostatnio robiłam i wyszedl pozytywny , piersi bola jak oszalałe , jedyne co to nudności nie mam .

Załączniki

• 20210711_132548.jpg
    20210711_132548.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 240
Łatwo powiedzieć idz do innego , mieszkam za granica i tutaj to jest jeden z ginekologów do którego mogłam pojsc , jest jeszcze babka jakąś i myślę zeby udać się do niej za jakiś czas , wszystkie moje testy wyszły pozytywne nawet ostatnio robiłam i wyszedl pozytywny , piersi bola jak oszalałe , jedyne co to nudności nie mam .
Kurcze, naprawdę dobrze by było iść do innego lekarza :/ Bo tamten w sumie nic konkretnego Ci nie powiedział.

Nudności nie muszą być jednym z objawów ciąży :)

Kurcze, naprawdę dobrze by było iść do innego lekarza :/ Bo tamten w sumie nic konkretnego Ci nie powiedział.

Nudności nie muszą być jednym z objawów ciąży :)
Wiem wlasnie , ogolnie to widziałam pecherzyk na tym badaniu , był malutki ale był, jak sam stwierdził ze coś tu jest ale to może być też skrzep krwi 🤯 , i jeszcze do mnie ze macica jest powiększona trochę rzeczywiście, to skoro bym nie była to z jakiej racji byłaby powiększona?

Jak na dwa tygodnie spóźnienia to kreska jakaś blada. Poza tym lekarz powinien już pęcherzyk zobaczyć a u Ciebie to "coś" to nie wiadomo co jest. Może tutaj być podejrzenie pozamacicznej niestety.

reklama
Zrobisz jak zechcesz. Ja bym na Twoim miejscu skonsultowała się u innego lekarza, albo na IP. I nie piszę tego złośliwie. różne scenariusze są możliwe w Twojej sytuacji i ja bym nie bagatelizowała.

Do góry