reklama
G
guest-1672688487
Gość
Ja przechodziłam covid w ciazy. I m.in. stracilam węch. Jakos po 2 albo 3 tyg wrocil.
Poki co na ciążę nie mial wplywu, niedlugo mam połówkowe i mam nadzieje ze beda ok
Poki co na ciążę nie mial wplywu, niedlugo mam połówkowe i mam nadzieje ze beda ok
@MalinowaChmurka Dziękuję za odpowiedz węch już mam, ale z chwilą dowiedzenia się o ciąży nie miałam tez węchu. Lekarz mówi, ze to nie miało wpływu na dziecko ale jednak to martwi pozdrawiam!!
ByleDoWrześnia
Fanka BB :)
Jestem 3 miesiąc w ciąży, a dopiero teraz, po 2 miesiącach mój węch wraca do normy. Jak na razie nie widać żeby jakkolwiek wpłynęło to na dziecko.Hej wszystkim! Pytanie do dziewczyn, które nie miały węchu w ciąży - czy wpłynęło to jakoś na dziecko? Ile u Was trwał brak węchu ?? Czy któraś coś wie?
Aleksaaaandra
Witaj. Ja też mam ograniczony węch ze smakiem. Czuje słodkie, słone itp ale konkretny smak potraw nie.
Jestem 3 miesiąc w ciąży, a dopiero teraz, po 2 miesiącach mój węch wraca do normy. Jak na razie nie widać żeby jakkolwiek wpłynęło to na dziecko.
II w którym jesteś tc ?Witaj. Ja też mam ograniczony węch ze smakiem. Czuje słodkie, słone itp ale konkretny smak potraw nie.
Aleksaaaandra
15II w którym jesteś tc ?
ByleDoWrześnia
12II w którym jesteś tc ?
reklama
A jesteś już po badaniach prenatalnych?Jestem 3 miesiąc w ciąży, a dopiero teraz, po 2 miesiącach mój węch wraca do normy. Jak na razie nie widać żeby jakkolwiek wpłynęło to na dziecko.