Young Woman
Zaciekawiona BB
W moim związku jeśli chodzi o sprawy łóżkowe wszystko było ok dopóki ze sobą nie zamieszkaliśmy-choć później też przez jakiś czas było super.Potem lekko zaczęło się psuć.Chciałam pobudzić mojego faceta to zamiast coś ze mną zacząć bo o to chodziło to spuścił mi się w rękę,bywało że strasznie mnie na siebie nakręcił ale i tak nic nie zrobił.Było też tak że powiedział że potem bo on idzie obiad robić.Wszystko miało się zmienić gdy wymienimy drzwi na takie z zamkiem gdyż moi rodzice mieszkają z nami i nie mamy za wiele prywatności(drzwi nie są jeszcze wymienione).Bywa że mój facet nie rozpoznaje moich znaków.Choć chce bym to ja inicjowała.Ostatnio dostał się do dość wymagającej pracy,wstaje o świcie dlatego gdy wraca jest zmęczony i zasypia.Wiem że musi rano wstawać więc nie chcę narzucać mu się z seksem.On twierdzi że on chce się ze mną kochać(to dlaczego mi tego nie pokażę?),że to ja nie chcę i że skoro nie będę inicjować to nie będziemy tego robić.Ja chciałabym żeby to on inicjował nasz seks bo gdy widzę jak jest zmęczony to nie chcę się narzucać i boję się odrzucenia(miałam tak kiedyś w poprzednim związku).Nasz seks jest rzadki,prawie go nie ma ostatnio,a to nie sprzyja naszym staraniom o dziecko.Nie chcę tego robić pod dyktando.Zależy mi na tej bliskości z odobą którą kocham(nie zależy mi na własnej przyjemności,zazwyczaj nie czuję nic podczas seksu,pobudzają mnie pieszczoty) i nie chcę jej utracić.Chciałabym żeby mnie pożądał,ale nie wiem jak tego dokonać.Doradźcie mi co robić.
Ps.Próbowałsm coś z wyglądem to powiedział że ten fluid mi nie pasuje...
Ps.Próbowałsm coś z wyglądem to powiedział że ten fluid mi nie pasuje...
Ostatnia edycja: