reklama
Kochana ja w 4 miesiacu ciazy wazylam 44 kilo, schudlam 5 zamiast przytyc, tez zaczynalam sie bardzo martwic, ale do konca ciazy zdarzylam przybrac az 22 kilogramy i koniec koncow mala urodzila sie z ksiazkowa waga i wzrostem, donoszona i zdrowa, a przy mojej niskiej wadze miala juz hipotrofie. Moja rada zbadaj tarczyce, bo u mnie w ciazy wyszedl duzy guz na tarczycy i mozliwe ze od tego tak chudlam.
masz racje w ciazy nie mozna panikowac . powiedz lekarzowi o swoich obawach podczas nastepnej wizyty. ale tez nie martw sie bo dziecko to wyczowa
je tez chudlam z zastraszajaca predkoscia choc objadalam sie czym popadnie... i dizen po porodzie konczylam z bilansem -2kg, ktory spadaljeszcze przezjakis czas...
Kazda ciaza jest inna i kazda przechodzi sie inaczej.
powodzenia i duzzzzo radosci!!!
je tez chudlam z zastraszajaca predkoscia choc objadalam sie czym popadnie... i dizen po porodzie konczylam z bilansem -2kg, ktory spadaljeszcze przezjakis czas...
Kazda ciaza jest inna i kazda przechodzi sie inaczej.
powodzenia i duzzzzo radosci!!!
Mam to samo. Czwarty miesiąc - 15tydzień, 2 kg mniej, nikt nie wierzy, brzuszek uwupuklił się tylko leciutko. Lekarz twierdzi, że to dlatego, że jestem szczupłą osóbką. Uwypuklenie widzę tylko ja i tatuś dziecka - chyba mu je wmówiłam , bo wiem, że normalnie mój brzuszek był płaski. Dzidzia się rozwija zdrowo, więc przestałam się martwić
beata26
szczęśliwa mamusia :)
wczoraj byłam na wizycie, przez pierwsze 18 tyg nic nie przytyłam, na początku jeszcze schudłam ok 2 kg, a teraz się okazało że przez 4 tyg przytyłam 3kg. Także nie zawsze tyje się od początku.
*martusia*
Fanka BB :)
Kochana nie martw sie. ja tez tak mialam, pobieglam do lekarza a ten mi ze tak moze byc, ze to normalne i niedlugo minie. a do jakiegos 16tc ubylo mi 6kg, glownie przez mdlosci, wymioty i brak apetytu. przyjdzie poprawa nie martw sie na zapas
reklama
reklama
Podziel się: