reklama
Może niech zacznie jakiś sport uprawiać. To podnosi poziom testosteronu a co za tym idzie tez chęc na sex
Hej - szukam informacji na temat fajnych żeli intymnych na urozmaicenie seksu. Testujemy rózne zele intymne i przetestowaliśmy do tej pory kilka:
czerwony Durex- taki sobie
niebieski unimil - o wiele lepszy
zastanawiamy sie jeszcze nad durexem intense
Jakie Wy polecicie?
czerwony Durex- taki sobie
niebieski unimil - o wiele lepszy
zastanawiamy sie jeszcze nad durexem intense
Jakie Wy polecicie?
Stres zabija libido u kobiet to prawda. Czasami też ciężka praca i ogólnie zajmowanie się dziećmi itp... Ze mną było tak że nawet przestałam dbać o siebie. Jak wróciłam po macierzyńskim do pracy to zupełnie inna osoba niż kilka lat temu. Zaczęłam coś z tym robić znalazłam taki preparat Feminam Libido to takie specjalne zioła z Ameryki. Gdy zaczęłam to brać nie tylko wróciła ochota na seks ale wróciła również kobiecość. Znowu zaczęłam nosić krótkie sukienki, pończochy jak kiedyś. Fryzjer co najmniej raz w miesiącu przymusowo, kosmetyczka. Nie wiem być może jakaś depresja czy marazm to były ale dzięki tym tabletkom znowu poczułam się kobietom. Polecam kobietom które tak jak ja tkwiły w czym takim.
Hej. Moje doświadczenie jest takie, że jak w poprzednim związku byłam inicjatorką zbliżeń to facetowi się w końcu znudziło... za łatwo mu przychodziło. Aktualnie mam męża od 5 lat, razem jesteśmy ponad 10, ja nie inicjuje zbliżeń a on jest napalony jak tylko zobaczy kawałek mojej golizny nie wiem czy to inny poziom testosteronu czy działa zasada że facet musi zdobywać.
Też uważam że to stres spowodowany zmianami. Faceci nie chcą okazywać takich slabosci i przyznawać się. Więc mówią że wszystko jest ok.Myślę, że to stres spowodowany przeprowadzka i zmianą otoczenia powoduje u Twojego partnera te blokady,problemy. Najlepszym lekarstwem bedzie czas i twoje wsparcie. Jednak polecam tez wspomagacze dla panów, można je kupić bez recepty w aptece.
reklama
Zazdroszczę. Ja nigdy nie mam pochwowego, jeśli już to lechtaczkowy. Co spowodowało, że udało Ci się? XxxCo do orgazmu pochwowego szczerze ? Mam go dopiero od roku.... bardzo przykre, ale prawdziwe.
Podziel się: