reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak okresu

Jusada

Zaciekawiona BB
Dziewczyny proszę o radę !!! 15 kwietnia odbył się stosunek z chłopakiem mielismy zabezpieczenie lecz przed włożył ma chwile była to owulacja 29 dostałam nirmLnie okres od tamtego czasu nie odbyłam stosunku ale dziś jest 34 dzień cyklu miesiączkuje 30-32 dni czy te dwa dni to powodu do niepokoju piersi mam większe i mnie bolą czy możliwa jest ciąża ??

reklama
Brałam w tym miesiącu antybiotyk oraz leki na żołądek nie wiem może to tez ma wpływ
Na pewno. Tez brałam leki na żołądek controlog40 i wiele innych i mój cykl trwal prawie 50 dni przy cyklach 30paru dniowych. To silne leki na żołądek tak działają(miałam wrzody,zapalenie i bakterie) . Nie martw się, był okres to i będzie następny😁😉

reklama
reklama
Do góry