megson1996
Fanka BB :)
No zapomniałam też o tym .Tylko mu nie mów, że może też nie mieć ochoty kilka miesięcy po porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zapomniałam też o tym .Tylko mu nie mów, że może też nie mieć ochoty kilka miesięcy po porodzie
W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.Zmierzam, że w związku są dwie osoby I każda ma swoje potrzeby.
Ahh przestań. Co z Ciebie za żona.W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.
Mój mąż praktycznie nie ma seksu od roku. Sporadyczne przypadki. Bo w ciązy od razu byl zakaz i o tym wiedzieliśmy już wcześniej, potem połóg, stres o życie dziecka, ciągła nerwówka, a teraz dziecko nas tak wykańcza, że on doskonale wie, że jak da mi iśc spać razem z dzieckiem o 20, to ja go nie obudzę o 4 nad ranem, kiedy młody postanowi zacząć dzień
Mąż doskonale wie, że wszystko wróci jak dziecko zacznie być podrzucalne dziadkom i nie narzeka.
To jest jednak oznaka pewnej dojrzałości, uznać, ze czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie. Sam widzisz, że my tu niektóre miałyśmy szlabany na 9 miesięcy, u Ciebie minely 2 tygodnie i juz się zalisz i szukasz sensu związku.
Nie xDAhh przestań. Co z Ciebie za żona.
Nie rozumiesz, że Twój mąż ma potrzeby bardziej niż Ty?
Nie xD
Wystarczyło, ze jeden dzień budziłam męża przy każdej pobudce syna i zrozumiał, czemu nie mam ochoty i jestem zmęczona
To karalne powinno być. Jak tak biednego męża budzić do własnego dziecka...Nie xD
Wystarczyło, ze jeden dzień budziłam męża przy każdej pobudce syna i zrozumiał, czemu nie mam ochoty i jestem zmęczona
Jezu szczam to najlepsze forum na jakie trafiłam xdddNadal to robię
Moze dlatego rozumie czemu nie robię mu na śmigła
Koleś, z Twoich wszystkich wypowiedzi wynika, że:Zmierzam, że w związku są dwie osoby I każda ma swoje potrzeby.
Słabe Masturbacja jednak w związku to kiepski pomysł. I myślę, ze same nie byłybyście zadowolone z faktu, iż Wasz facet wali do zgrabenj 21letniej blondyneczki z Rosji
Minęły 2 tygodnie, partnerka jest w 16 tc, czyli jeszcze około 24 tc ciązy, plus czas po porodzie, to gość się zapłacze.W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.
Mój mąż praktycznie nie ma seksu od roku. Sporadyczne przypadki. Bo w ciązy od razu byl zakaz i o tym wiedzieliśmy już wcześniej, potem połóg, stres o życie dziecka, ciągła nerwówka, a teraz dziecko nas tak wykańcza, że on doskonale wie, że jak da mi iśc spać razem z dzieckiem o 20, to ja go nie obudzę o 4 nad ranem, kiedy młody postanowi zacząć dzień
Mąż doskonale wie, że wszystko wróci jak dziecko zacznie być podrzucalne dziadkom i nie narzeka.
To jest jednak oznaka pewnej dojrzałości, uznać, ze czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie. Sam widzisz, że my tu niektóre miałyśmy szlabany na 9 miesięcy, u Ciebie minely 2 tygodnie i juz się zalisz i szukasz sensu związku.